PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Centre de Formació Cal Molins oferta dos cursos dels Programes de Formació i Inserció per a joves sense l’ESO

El Centre de Formació Cal Molins oferta dos cursos dels Programes de Formació i Inserció per a joves sense l’ESO

Els programes estan adreçats als joves que hagin deixat l’Educació Secundaria Obligatòria sense obtenir-ne el corresponent graduat i que, en el moment d’iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació. Es tracta d’estudis postobligatoris i la seva durada és d'un curs acadèmic (1.000 hores).

Els PFI s’estructuren en mòduls de formació professional, formació general i accions de seguiment i orientació i suport individual de l’alumnat. Aquesta formació es realitza amb la col·laboració d'empreses del territori i inclou un període de pràctiques a les empreses que permet a joves tenir un primer contacte amb el món laboral.

Centre de Formació Cal Molins

En el cas del Centre de Formació Cal Molins, dependent de l’Ajuntament de Sabadell com a establiment de formació autoritzat,  oferta els cursos de PFI “Auxiliar de comerç i atenció al públic” i “Auxiliar de serveis de restauració i cuina”, en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat.

Les persones interessades en algun d’aquests dos cursos poden assistir a les jornades de portes obertes previstes per al proper 18 d’abril al Centre de Formació Cal Molins.

Per a  més informació i inscripció en alguna d’aquestes jornades informatives, cal formalitzar la preinscripció al web vaporllonch.cat.