PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Acte central del Dia Internacional contra la violència i el maltractament de les dones

Aquest vespre, Sabadell ha commemorat el Dia Internacional contra la violència i el maltractament de les dones, amb un acte central que s’ha portat a terme a la Plaça Doctor Robert i que ha conduït la periodista sabadellenca, Elisabet Carnicé.

L’acte ha inclòs una encesa conjunta d’espelmes, la realització d’un minut de silenci en record de totes les víctimes de la violència masclista que hi ha hagut durant l’any 2013, la lectura de textos – a càrrec de diverses entitats ciutadanes- i del manifest, a càrrec de l’escriptora sabadellenca, Anna Fité. La commemoració ha finalitzat amb el cor de Gospel “La Carena”, de la Unió Excursionista de Sabadell.

L’acte ha estat organitzat per la Taula d’Entitats d’Igualtat de Gènere i l’Ajuntament de Sabadell.

Conferència demà

Dins el programa d’actes de commemoració del Dia Internacional contra la violència i el maltractament de les dones, demà, dimarts 26 de novembre, a les 7 de la tarda, el Casal Pere Quart acollirà la conferència central sobre la resiliència, com a una nova forma d’encarar i superar les dificultats, aprenent d’aquestes i evitant situacions de conflicte. La conferència, que porta com a títol “Allò que l’eruga anomena la fi del món, la resta del món ho anomena papallona. La resiliència, una nova manera d’apropar-se a la vida”, serà a càrrec de Jordi Grané, filòsof, sociòleg i co-autor del llibre “Resiliència: crecer desde la adversidad”. La presentació de la xerrada la farà el regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné.