PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell acollirà els propers divendres i dissabte, 11 i 12 d’abril, la Final Four de la Lliga Europea de waterpolo femení

A la final a quatre, que es disputarà a les instal·lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell, l’equip del CNS buscarà revalidar el títol continental

La cita és els propers divendres i dissabte, 11 i 12 d’abril, a les instal·lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell. L’entitat sabadellenca es converteix novament en seu, i repetint l’experiència de l’any 2011, de la Final Four de la Lliga Europea de waterpolo femení. Una final a 4, en la qual l’equip del CNS buscarà revalidar el títol continental aconseguit l’any passat a la ciutat hongaresa d’Eger. Avui han presentat la Final Four l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez i el president del Club Natació Sabadell, Miquel Torres, acompanyats pel tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso.

Sobre l’equip de waterpolo femení del CNS, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha comentat que “estem davant el millor equip que ha tingut la ciutat en la seva història. Tenim una nova oportunitat de veure aquest equip en una de les competicions més importants. Una oportunitat de veure un gran espectacle esportiu a l’abast de poques ciutats”.

El president de l’entitat, Miquel Torres, ha afirmat que “estem satisfets i orgullosos d’aquest equip. Hem de felicitar-les per la bona tasca que realitzen i per com representen al Club i a Sabadell”. També ha volgut agrair els patrocinadors i institucions que donen suport a l’esdeveniment, donant les gràcies a “la col·laboració i ajut de tothom, que ha fet possible” acollir aquesta final four.

Els partits de la Final Four de la màxima competició continental es disputaran a les piscines Carles Ibars de Can Llong. Lluitaran pel títol el Club Natació Sabadell, els italians Orizzonte Geymonat Catania i Mediterranea Imperia i l’equip grec del Vouliagmeni.

Els horaris de la competició són els següents:

Divendres 11 d'abril, semifinals:

19.30 h: CN Sabadell - Orizzonte Catania (ITA) 

21.00 h: Imperia (ITA) - Vouliagmeni (GRE)

Dissabte 12 abril:

19.45 h: 3r i 4t lloc 

21.15 h: Final

A per la tercera

A la competició, les jugadores del CNS cercaran la que seria la tercera Copa d’Europa per a l’entitat sabadellenca: la primera la van assolir l’any 2011, també a Sabadell, i la segona, l’any passat a Hongria. Un títol que se sumaria a un palmarès absolutament impressionant.

Així aquest 2014, l’equip ja ha aconseguit la Copa de la Reina després de tancar l'any passat un 2013 per a la història i donant continuïtat a una trajectòria plena d’èxits. Durant l’any passat, l’equip va obtenir la Copa Catalunya, la Supercopa d’Espanya, la Supercopa d’Europa, la Copa de la Reina, la Lliga i la Copa d’Europa, entre altres títols.

Val a dir que sis jugadores del Club Natació integraven la selecció espanyola absoluta que va aconseguir l’or als Mundials celebrats a Barcelona l’estiu passat. D’altra banda, Jennifer Pareja ha estat escollida millor jugadora del món per la Federació Internacional de Natació (FINA) i Laura Ester ha quedat segona.

L’equip femení de waterpolo del CNS té, entre els seus títols, 11 Copes de la Reina, 11 Lligues, 5 Supercopes d’Espanya i 1 Supercopa d’Europa, a més de les 2 Copes d’Europa ja mencionades. Les jugadores del CNS van ser també fonamentals per a la selecció espanyola, que va aconseguir la plata als Jocs Olímpics de Londres.