PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

S’obre la convocatòria per a la 14a edició de la Fira Art a l’abast

L’edició d’aquest any incorpora diverses novetats

Aquests dies s’ha obert la convocatòria a totes les persones que vulguin participar a la Fira d’Art a l’Abast. La Fira es celebrarà en el marc de la Festa Major de Sabadell, els dies 6 i 7 de setembre.

Per formar-ne part, cal ser major de 18 anys i oferir propostes artístiques sense cap límit de tema, tècnica ni corrent estètic. Així, s’hi  podran presentar treballs de pintura, dibuix, escultura, ceràmica, fotografia, objectes de disseny o qualsevol format de creació. L’única limitació és que el preu màxim de venda sigui de 40€. Per als participants nascuts i/o empadronats a Sabadell la participació és gratuïta; en canvi, els creadors associats a TACC hauran de pagar 15 € i els de fora de la ciutat que no siguin socis de l’entitat 50€. Tots els ingressos de la Fira es destinaran a sufragar les despeses de les activitats paral·leles que s’oferiran durant els dies de la Fira.

Les persones interessades hauran de formalitzar la inscripció a través del lloc web de TACC (www.taccbcn.com), on trobaran tota la informació. El període d’inscripció finalitzarà el 23 de juliol i abans del dia 30 de juliol es comunicarà als inscrits si s’han acceptat les seves sol·licituds.

La Fira Art a l’abast és una bona ocasió per posar en contacte públic i creadors, en el context de participació de la Festa Major de la ciutat. Qui s’hi acosti podrà comprar a preus molt raonables des d’un clip o un braçalet fins un gravat o una pintura: art a l’abast de tothom. Alhora, els creadors de Sabadell podran donar a conèixer les seves obres.

Inscripcions: http://www.taccbcn.com/project/xiv-artacctil/