PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El regidor d’Educació i alcalde accidental, Ramon Burgués, visita les obres del nou Institut de Can Llong

Aquest estiu s’estan portant a terme els treballs per fer possible la creació d’aularis d’Educació Secundària al barri de Can Llong. Els treballs, a càrrec de la Generalitat de Catalunya, es realitzen a un solar ubicat al costat de l’Escola Can Llong. Els mòduls permetran que els alumnes de la zona puguin continuar la seva escolarització al barri, tot donant continuïtat als projectes educatius de les seves escoles de primària. Avui ha visitat les obres el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, i aquesta setmana alcalde accidental, Ramon Burgués.

La decisió de posar en marxa oferta pública d’Educació Secundària a Can Llong la va prendre fa uns mesos el Departament d’Ensenyament de la Generalitat a proposta de la Taula de Planificació Educativa, integrada per l’Ajuntament i l’administració autonòmica. D’aquesta manera es donava resposta a una necessitat real d’aquesta zona de la ciutat i a la demanda de les famílies d’aquest sector.

En aquest sentit, Ramon Burgués ha comentat que “la Generalitat està complint amb els acords assolits” i que “estem convençuts que els alumnes podran començar el curs al nou equipament, donant així resposta a la proposta municipal i a les reivindicacions dels veïns i veïnes del barri”.

En coherència amb el creixement demogràfic a la zona de Can Llong, l’oferta educativa de primària s’ha anat ampliant els darrers anys fins arribar a les tres escoles actuals (Escoles Can Llong, Mas Boadella i Virolet). Amb les obres que ara s’estan portant a terme, el proper curs 2014-2015 es posarà en marxa l’oferta de secundària al barri. Seran dues línies d’ESO que s’ubicaran, de moment, en els mòduls prefabricats que s’estan construint al costat de l’Escola Can Llong.