PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els treballs de renovació i millora del ferm de la Gran Via ja han finalitzat

Amb l’objectiu de millorar les condicions del ferm de la calçada de la Gran Via, aquest mes s’han portat a terme treballs a 45 zones diferents distribuïdes per tot el traçat d'aquest vial. Les actuacions han comportat l’arranjament de problemes puntuals en aquells llocs on el paviment presentava patologies estructurals que dificultaven el trànsit i també accions de caràcter puntual a zones on les patologies detectades eren de caràcter superficial però afectaven al confort de la circulació de vehicles i vianants. Les obres tenen un pressupost d’execució de gairebé 100.000 euros.

Els treballs van començar el passat dia 4 d’agost, i aquesta setmana han finalitzat les reparacions a la calçada. Durant aquests dies es finalitzen els treballs de reposició de la pintura viària afectada.

Durant una visita a les obres, el tinent d’alcalde de Presidència i aquesta setmana alcalde accidental, Josep Ayuso, ha comentat que “la Gran Via és una artèria de circulació bàsica per la ciutat, el seu ús és intensiu i cal fer-ne sovint el seu manteniment. Una millora per als cotxes i, especialment, per a les motos que podien patir més els esvorancs. Aquest manteniment té un cost important però es tracta d’un eix central de comunicació que mereix les millors condicions físiques per circular-hi”. Ayuso també ha volgut agrair als usuaris de la Gran Via “la seva paciència enfront les possibles molèsties, mínimes, que s’han causat durant aquests dies”.

Per la seva banda, el regidor d’Espai Públic, Cristian Sánchez, ha explicat que “l’execució de les obres ha estat modèlica, tant en el sentit de fer-se a l’agost pel menor volum de vehicles, com pel poc temps en què s’han realitzat gràcies a què han estat uns treballs molt intensius i ben coordinats per facilitar la circulació de vehicles”.

Actuacions diverses

Les obres a la Gran Via se sumen a altres actuacions que durant l’estiu es porten a terme per millorar carrers i vies de la ciutat. Així, a finals de juliol es van substituir les reixes de captació d'aigües superficials del carrer de Gràcia, en el tram entre els carrers de Josep Renom i de Calderón.

D’altra banda, és previst que el proper 21 d’agost es porti a terme la reparació puntual de desperfectes en la calçada de l'avinguda de Matadepera, en el tram entre els carrers de l’Alcalde Ribé i de la Bonaigua, amb l'objectiu de millorar les condicions de circulació dels vehicles. Aquesta actuació, prevista per a una sola jornada, suposarà el tall del trànsit a aquesta avinguda entre el carrer de l'Alcalde Ribé (Gran Via) i el carrer de la Bonaigua, durant tot el dia.