PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El portal municipal estrena nou web d’Esports

Donant continuïtat a la renovació i millora del portal municipal www.sabadell.cat, recentment s’ha posat en marxa el nou web d’Esports www.sabadell.cat/esport. Amb el nou web es vol presentar davant la ciutadania, de la manera més ordenada i clara possible, la informació municipal relacionada amb aquest àmbit. Així mateix, es vol facilitar la realització de tràmits, alhora que s’integren les xarxes socials i es posa a l’abast una agenda d’actes esportius i enllaços amb altres webs d’interès, entre altres dades.

La publicació del nou portal 2.0 el setembre de 2012 va suposar un salt qualitatiu en els serveis que ofereix l’Ajuntament per aquest mitjà. El nou entorn tecnològic ha permès, entre d’altres avantatges crear nous webs molt més visuals, pràctics i entenedors. Així, els darrers temps s’ha redissenyat el web de Cultura i s’ha posat en marxa el nou web de Museus, entre altres fites, i ara s’ha posat  en funcionament el nou web d’Esports.

En paraules del tinent d’alcalde de Presidència, Economia i Serveis Centrals i alhora regidor d’Esports, Josep Ayuso“aquest nou web representa un nou pas endavant en l’actualització i adaptació constant del portal municipal, que ja està plenament consolidat com a canal de comunicació i informació a la ciutadania, i que veu progressivament millorats els seus continguts”. En aquest sentit, continua Ayuso, “continuem treballant per aprofitar sempre les possibilitats que ens brinden les noves tecnologies i adaptar-nos a les necessitats i a la realitat de cada moment”. Cal recordar que el portal www.sabadell.cat va registrar durant 2013 prop d’1,3 milions de visites i que al primer trimestre de 2014, el nombre de visites augmentava en un 17% respecte el mateix període de l’any anterior. Durant l’any passat el web d’Esports i les lligues de lleure van registrar unes 55.000 visites.

Apartats

La informació del nou web d’Esports s’ha estructurat sota els paràmetres de màxima claredat i accessibilitat i alhora buscant donar resposta a les consultes i peticions que habitualment es reben en l’àmbit esportiu per part de la ciutadania. El web www.sabadell.cat/esport es divideix en diferents àmbits (pestanyes) en funció del tipus de dades contingudes en cadascun d’ells. Així, a l’apartat d’Inici, se sumen els apartats d’Agenda, Activitats, Instal·lacions, Entitats, Tràmits, Festa de l’Esport, i actualment i durant la temporada, el de Viu l’Estiu, amb tota la informació sobre la Bassa, les piscines municipals i els cursets de natació i activitats aquàtiques.

Així mateix, hi ha diverses informacions destacades, un apartat de notícies municipals de l’àmbit esportiu, un enllaç al twitter@sbdesport i un apartat de webs d’interès relacionades amb l’esport en l’àmbit municipal. El nou web d’Esports també és accessible des de dispositius mòbils