PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sabadell organitza una visita guiada pel riu Ripoll el 29 de setembre

La visita forma part de la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori

L’Ajuntament de Sabadell participa amb l’organització d’una visita guiada pel riu Ripoll sota el títol de “La connectivitat del riu: un pas més per a la recuperació de la biodiversistat” el dilluns, 29 de setembre. El punt de trobada serà davant la parada d’autobús del pont de Torre-romeu a les 9 del matí i tindrà una durada prevista de 4 hores. Les persones interessades poden adreçar-se directament al lloc o bé informar-se a les pàgines web de l’Ajuntament de Sabadell (www.ajsabadell.cat), de la Xarxa de Custòdia del Territori (www.custodiaterritori.org) i de Land Life (www.landlifeweek.eu).

Tal com ha comentat el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Lluís Monge, “aquesta visita és una bona ocasió per conèixer el riu i les actuacions que s’han dut a terme per millorar el seu estat ecològic. Val la pena conèixer el nostre riu i tot el seu patrimoni d’horta, lleure, cultura, d’indústria i natura”.

Les actuacions que s’han desenvolupat al llarg d’aquests anys han estat l’eliminació de les ocupacions existents a la llera, neteja d’abocaments, la connexió del sistema del clavegueram al col·lector interceptor i posterior depuració de les aigües residuals, emissari d’aigües depurades, reutilització de l’aigua depurada, ordenació de l’horta i el lleure i, sobre tot, el manteniment de tot aquest àmbit fluvial.