PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La remodelació del camp de futbol de la Plana del Pintor-Can Deu, que ha inclòs la col·locació de gesta artificial, està gairebé enllestida

Les obres de renovació i millora que s’estan portant a terme al camp de futbol de la Plana del Pintor-Can Deu afronten la fase final de treballs. A hores d’ara, la gespafutbolplana artificial que s’ha col·locat al terreny de joc ja és visible i s’han realitzat bona part de les actuacions. Avui, el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha visitat el camp, acompanyat del president de la Unión Deportiva La Planada, Pepe Rejas i el president de l’Atlético Can Deu, Antonio Osete. És previst que la renovació de l’equipament estigui enllestida abans de finals de mes.

Amb aquesta reforma, culmina un projecte més ampli que ha inclòs la millora d’un total de 4 equipaments esportius (a més del camp de la Plana del Pintor, s’han renovat els camps de La Roureda, Torre-romeu i Can Puiggener) i es clou el procés d’implantació de gespa artificial a tots els camps de futbol de la ciutat.

Tal i com ha explicat aquest matí el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, “amb aquesta actuació donem compliment a un compromís assolit amb la ciutadania, per mitjà del qual tots els camps de futbol disposaran de gespa artificial i els terreny de joc s’ajustaran a les mides reglamentàries. D’aquesta manera, avancem un pas més en la qualitat de les instal·lacions esportives de Sabadell”.

Per la seva part, el president de la Unión Deportiva La Planada, Pepe Rejas, s’ha mostrat “molt content” de la renovació del camp de La Plana del Pintor-Can Deu. Les millores, ha dit, “ens permetran treballar com qualsevol altre club de la ciutat, equiparant les condicions del camp a d’altres”. Així mateix, “tenir una instal·lació com aquesta” –ha dit—“suposarà una gran millora per als nens i joves de la zona”.

 

El president de l’Atlético Can Deu, Antonio Osete, s’ha mostrat molt satisfet i ha comentat que “l’Ajuntament ha complert amb allò que s’havia compromès” i ha afegit que la reforma “ens permetrà un gran salt de qualitat”.

A hores d’ara, al camp de La Plana del Pintor-Can Deu, el procés de col·locació de gespa artificial està molt avançat, s’ha ampliat el terreny de joc, s’ha realitzat la canalització de recollida d’aigües, s’han pavimentat les zones de perímetre i s’ha millorat la il·luminació. Resta acabar el procés per col·locar les baranes, parapilotes i equipament esportiu i finalitzar la senyalització pròpia del terreny de joc. Els treballs tenen un pressupost de més de 452.000 euros i els està portant a terme l’empresa Bigas Grup, SLU.

Amb la renovació dels quatre camps, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell que s’ha potenciat els últims anys. Així, s’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l'Olímpia o Can Rull, per posar només alguns exemples. També s’ha transfor­mat completament el complex d’Arraona-Merinals.