PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell es reuneix amb la Cambra de Comerç

El govern municipal aposta per un model de recuperació econòmica que garanteixi la recuperació social

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, acompanyat del regidor Maties Serracant, s’ha reunit aquest matí amb el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, cambraAnton Maria Brunet, i els membre del Comitè Executiu de l’entitat.

Durant la trobada el president de la Cambra ha exposat dades macroeconòmiques de la comarca i del perfil d'empreses que formen el gruix de Sabadell  i comarca, a més de programes en marxa, tant formatius com de suport a l’empresari. També ha explicat el treball de l’entitat en els àmbits de competitivitat, eficiència energètica, tràmits, infraestructures i eixos comercials. El president de la Cambra ha mostrat la disposició a ampliar les vies de diàleg i cooperació, “per ampliar i diversificar els espais de treball comú”.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha exposat davant els membres del Comitè Executiu de la Cambra la prioritat primera del govern municipal: “Les nostres urgències són la regeneració democràtica i atendre l’emergència social. En paral·lel a aquest marc, volem aconseguir la recuperació econòmica, prioritzant en tot cas la millora del benestar de les persones, a través del suport a la indústria, al comerç de proximitat i a les noves formes d’economia social i cooperativa”

A la reunió s’han tractat inicialment temes que hauran de ser punts de treball conjunt i constant entre el govern i la societat civil organitzada: “Regenerar la democràcia vol dir implicar totes les forces polítiques, però també implicar tots els actors presents a la ciutat, també els econòmics”.

“L’horitzó no és simplement crear llocs de feina, l’horitzó ha de ser treballar en un marc global que combinant l’activitat econòmica amb la formació, atraient nova indústria, potenciant els eixos comercials i treballant per la bona planificació de les infraestructures,  que faci de Sabadell capital d’oportunitats dignes i de futur. Cal crear llocs de treball, el creixement econòmic és un mitjà per aconseguir el benestar social”, ha afirmat l’alcalde. “Sabadell liderarà de manera compartida amb altres grans ciutats del Vallès la regió industrial més important; peça clau en el nou país i en la recuperació del benestar dels nostres ciutadans”.

El govern municipal ha volgut transmetre a la Cambra la sensibilitat i la voluntat de tenir tota la informació necessària per prendre les millors decisions en cada situació. “Teniu en aquest govern gent amb informació prèvia i sensibilitat per combinar l'economia i el territori de la manera més sostenible possible”.