PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El nou executiu municipal estarà format pels 8 regidors d’ERC i la CRIDA

Aquest dijous es presentaran tots els membres del nou govern

 

Després de l’acord per a la investidura de Juli Fernàndez com alcalde de Sabadell el passat 13 de juny, ERC i la CRIDA han tancat l’acord de govern per als propers 4 anys. El cartipàs format pels 8 regidors es presentarà demà.

 

L’alcalde Juli Fernàndez s’ha mostrat satisfet per la feina feta en aquests 15 dies: “Crec que tots ens hem de felicitar per l’exercici democràtic dut a terme en les darreres dues setmanes. El canvi iniciat fa 15 dies havia de portar, necessàriament, un període d’impàs que mai és tan fàcil ni tan breu com es podria imaginar a priori. Però no ha estat una feina feta en va, sinó que ha permès adaptar l’estructura municipal actual al nou acord de govern per la regeneració de la ciutat.” Així mateix, l’alcalde ha reconegut la tasca feta aquests dies pels serveis tècnics municipals, col·laborant de manera intensa per mantenir el dia a dia de la ciutat i poder resoldre les urgències principals del govern de la ciutat.

 

En aquesta línia, Juli Fernàndez ha afirmat que “el nou executiu afrontarà amb ple compromís els reptes estratègics de la ciutat i ja està a punt per començar a treballar en el marc de les prioritats establertes en l’acord de govern i sempre amb la mà estesa al conjunt de grups municipals”.

 

Avui, en una reunió de coordinació, s’ha anunciat als portaveus municipals la convocatòria d’un Ple Extraordinari el proper 7 de juliol. En aquest ple es donarà compte dels decrets d’alcaldia que estableixen l’estructura executiva municipal, les delegacions de l’alcaldia a la Junta de Govern Local, la composició d’aquesta o el nomenament dels presidents de Districte, entre d’altres.

 

A més, el ple haurà de prendre acords sobre la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple i de la Junta de Govern Local, de les delegacions del Ple en favor de la Junta, de la denominació i composició de les Comissions Informatives, del sistema de retribucions dels membres de la corporació, entre d’altres.

Demà dijous l’alcalde, Juli Fernàndez, firmarà el Decret de nomenament del cartipàs en el qual es recollirà l’estructura municipal executiva del nou govern i les persones que estaran al càrrec de les diferents àrees i regidories.