PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Presentació del programa d’actes de l’Any Joan Oliver

pipajo20La ciutat organitza un seguit d’actes per recordar l’escriptor sabadellenc, mort ara fa 30 anys  30jo20

El dimecres 20 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, al pati del Casal Pere Quart, es presentarà el programa d’actes que la ciutat prepara per commemorar la figura de Joan Oliver i Sallarès, Pere Quart, que va morir el 18 de juny de 1986, aviat fa 30 anys. Durant la presentació, intervindran tres membres de la Comissió i Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, i al final es donarà veu a Joan Oliver, amb un recital de poemes de Pere Quart, a càrrec de Marta Tricuera, Jep Barceló i Agustí González.

Amb el nom de Joan Oliver, 30 anys de vacances pagades, la Comissió Any Joan Oliver ha aglutinat tots els actes que diferents entitats i institucions organitzen per recordar la figura de l’il·lustre escriptor sabadellenc, els quals tindran lloc entre el mes d’abril i el mes de desembre d’enguany. A més, la Comissió durà a terme dos actes rellevants, que tindran lloc el 19 de juny i el 30 de novembre, l’endemà de les dates de mort i naixement, respectivament, de Joan Oliver.

Per a l’ocasió, la Comissió ha creat un lloc web –joanoliver.cat–, on aniran apareixent tots els actes que s’organitzaran. A més, s’ha obert un compte de Twitter –@AnyJoanOliver–, que va piulant tot el que fa referència a l’Any Joan Oliver, i hi ha disponible l’adreça info@ joanoliver.cat.

Al programa d’activitats hi participen les institucions i entitats següents: Ajuntament de zebrajo20Sabadell, Alliance Française, Amical Wikimedia, Can Capablanca, CNL de Sabadell, Escola d’Educació Especial Xaloc, Escola Municipal d’Art Illa, Escola Municipal de Música i Conservatori de Sabadell, Espai Foc, Fundació Bosch i Cardellach, Institut Joan Oliver, Llibreria Llar del Llibre, Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, Òmnium Cultural, Papers de Versàlia, Pen Club Català, revista Quadern, revista Vallesos, Teatre Sant Vicenç i Week&Sabadell. Tot i això, la Comissió espera que la llista d’actes i entitats s’ampliï encara, sobretot de cara al darrer trimestre de l’any.

Programa Joan Oliver