PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El 3r Fòrum Educatiu de Sabadell arriba el 6 de maig

 

Una nova oportunitat de fer propostes en la recta final d’elaboració del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu forumeducatiu27

Ja es poden formalitzar les inscripcions a la trobada, que comptarà amb la ponència marc de l’ exconseller Joan Manel del Pozo

El dissabte 6 de maig de 9.30 a 13.30 h, es celebrarà la tercera edició del Fòrum Educatiu de Sabadell. La trobada, que en aquest ocasió tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Oleguer, és una nova oportunitat perquè la comunitat educativa i totes les persones que hi tinguin interès puguin fer noves propostes al Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, l’elaboració del qual es troba ja en la recta final. La tercera edició del Fòrum és, doncs, un nou pas endavant en el procés de reflexió col·lectiva sobre el Pla, impulsat per l’Ajuntament i que recollirà les línies prioritàries de treball en l’àmbit de l’Equitat i l’Èxit Educatiu per als propers 10 anys. Les inscripcions a la trobada, gratuïtes, ja estan obertes.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga,  estem repensant la ciutat en l’àmbit educatiu i és imprescindible que aquest camí el fem de la mà de la ciutadania. En aquest sentit, el Fòrum facilita que professionals de l’educació, famílies i ciutadania en general puguin participar en aquest procés de reflexió per aconseguir que Sabadell sigui un referent en equitat educativa”.

La trobada del 6 de maig, igual que les dues anteriors del Fòrum, comptarà amb ponència marc. En aquesta ocasió, Joan Manel del Pozo –professor de filosofia de la Universitat de Girona i que va ser conseller d’Educació– parlarà sobre “El compromís de la ciutat amb l’Educació”.

Així mateix, al llarg de la jornada es formaran dos grups de debat, que coincideixen amb les comissions del Consell Escolar Municipal que han estat treballant sobre Polítiques d'intervenció socioeducativa i sobre Polítiques d'escolarització. En aquests grups es posaran sobre la taula les aportacions dels participants, amb la voluntat de complementar amb noves propostes d’actuació concretes el Pla municipal, del qual ja es va presentar un primer document de treball en la segona edició del Fòrum.

A la part final de la trobada, es presentaran els principals eixos del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, un cop recollides les aportacions que s’han anat expressant els darrers mesos.


 

 Informació i inscripcions