PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sens Solutions, premi Millor Empresa del Fòrum Cafè Aventura

 El Millor Projecte Empresarial ha estat atorgat a l’empresa Blauhaus

El “Cafè Aventura: V Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” ha reunit avui més de 80 persones a Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Persones emprenedores i responsables d’empresa han tingut l’oportunitat de millorar la seva xarxa de contactes i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci. L’activitat es centrava en projectes i empreses amb no més de tres anys d'activitat.

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, la participació d’ABB i Innovae i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i Servei d’Ocupació de Catalunya. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, durant la jornada ha destacat que

volem fer créixer projectes que siguin sòlids, innovadors i atrevits pel benestar de la nostra societat”.

Per la seva banda, el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha dit que

en aquests temps que ens toca viure hem d’aprofitar la nova economia basada en la col·laboració i en l'experiència col·lectiva, l’intercanvi de reptes, coneixements i propostes”.

Durant la sessió s’ha ofert a una vintena de projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats. Entre les empreses que han exposat la seva experiència, la comissió qualificadora ha escollit Sens Solutions com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. La seva activitat ésenginyeria, investigació i desenvolupament de productes tecnològics enfocats al tractament de l'aigua i l'estalvi dels recursos hídrics. El segon guardó l’ha rebut Iomed Medical Solutions, dedicada al desenvolupament i comercialització de solucions per a la gestió d'història clínica mitjançant intel·ligència artificial.

En la categoria a Millor Projecte Empresarial el primer classificat ha estat BLAUHAUS que es basa en disseny, producció i construcció de cases sostenibles, bioclimàtiques amb preu i temps de construcció tancat. El segon classificat ha estat per a Pinkmama. És una iniciativa per a ajudar a les dones amb càncer de mama creant gorres per poder-los regalar a una unitat d’oncologia.

Els premis de la categoria de Millor Empresa és de 1.500 euros pel primer classificat, i l’ús gratuït durant 6 mesos de lloguer d’un despatx compartit (en la modalitat de coworking) en el CEI Can Roqueta. Pel primer i segon i s’oferirà assessorament individual valorat en 600 euros. Pel que fa a la dotació dels premis de la categoria de Millor Projecte Empresarial, és també de 1.500 euros pel primer classificat i l’ús gratuït durant 6 mesos del lloguer d’un despatx compartit (en la modalitat d’incubació) al Centre de Negocis Nodus Barberà. Pel primer i segon classificat s’oferirà també assessorament individual valorat en 600 euros.

El programa del Fòrum també ha inclòs un espai de networking i també s’han ofert dues ponències obertes sobre realitat augmentada i robòtica col·laborativa.

premis cafè aventura