PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Videoclip de la cancó "El Sol", fruit dels primers camps de solidaritat al Sàhara Occidental

sol

Encara canten la cançó i estan molt més motivats a les classes de castellà que fan amb mi” explica la Jalifa, mestra dels nens i nenes de tercer curs de l’Escola Lal Andala. Els i les alumnes dels que parla són els que durant dues setmanes van compartir tardes de malabars, teatre i jocs tradicionals  amb la desena de joves de la primera comissió dels camps de solidaritat.

La wilaya de Bojador va ser l’escenari en el que es va produir l’intercanvi cultural entre els joves sabadellencs i els infants sahrauís. Per la coordinadora del projecte, Maria Fernández, “el procés de creació de El Sol va ser molt emotiu, va sorgir de manera molt natural“. Els nens i nenes deien frases i paraules en castellà i la comissió li donava sentit i ritme “que posteriorment cantavem plegades. Va ser una menda d’improvització enregistrada“, assenyala la coordinadora de Taller d'Art, Cultura i Creació, entitat que coordina i executa l’agermanament amb l’Ajuntament de Sabadell.

Els i les joves de Sabadell van compartir la seva experiència durant la jornada dedicada a la conmemoració mundial dels Drets Humans Sumant pels Drets Humans: Joves i Cooperació a l’auditori del Centre Cívic de Can Rull.