PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La xarxa d'espais joves pintaran 4 bancs amb la bandera irisada per reivindicar els drets de les persones LGTBI

 

ventilem 4501

La xarxa d’espais joves s’adhereix al programa Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersex, impulsat a la ciutat per commemorar el Dia contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia i el Dia de l’Orgull LGTBI. És per això que, durant el mes de juny, els i les joves dels espais joves de Can Rull i Doctor Plans (al barri de Can Deu), participaran en diferents activitats per visibilitzar els drets de les persones LGTBI i rebutjar alhora qualsevol tipus de discriminació. Entre aquestes accions, es pintaran amb la bandera irisada 4 bancs ubicats a l’espai públic de la ciutat.

Els bancs es troben en zones properes als centres cívics de Can Rull i de Can Deu, on estan ubicats els espais joves i on realitzen bona part de les seves activitats setmanals. El fet de pintar aquests elements vol promoure la reflexió al voltant de la LGTBIfòbia i alhora contribuir a sensibilitzar el conjunt de la ciutadania sobre els drets d’aquest col·lectiu.

  • En el cas de l’Espai jove Doctor Plans, l’acció es portarà a terme dijous, 14 de juny de 17.30 a 20.00 h i es pintaran bancs ubicats al c. de Romaní i a la Plaça dels Castanyers.
  • L’acció de l’Espai jove de Can Rull serà dimarts, 26 de juny, de 17 a 20 h, a dos bancs situats entre l’accés al centre cívic i la plaça de Benjamin Garcia.

Altres activitats

Així mateix, s’han programat altres propostes. Dimecres, 13 de juny, a les 17.30 h, l’Espai Jove Doctor Plans acollirà el debat “Parlem de dubtes sobre la LGTBifòbia”.

D’altra banda, dilluns, 25 de juny, l’Espai Jove de Can Rull es decorarà amb un gran arc irisat i dijous, dia 28, és prevista una trobada per inaugurar els dos bancs pintats pels i les joves de la zona.

Més informació a https://www.sabadell.cat/ca/agendajove