PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una manifestació i una trobada ciutadana conformaran dijous l’acte central del Dia de l’Orgull LGTBI, en el marc del programa Ventilem armaris

orgull lgtbi

L’activitat, que s’emmarca en el programa “Ventilem Armaris, Sabadell amb els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersex”, començarà a les 18.30h amb una manifestació a la plaça de l’Àngel, que arribarà fins a la plaça de la Creu Alta. A les 7, a la mateixa plaça de la Creu Alta, tindrà lloc una trobada ciutadana, que inclourà una lectura de textos a càrrec de Ca l’Enredus, Arran i Justa Revolta i una acció conjunta amb totes aquelles persones que hi vulguin participar.

Amb l’acte central, es vol fer visible la riquesa de la diversitat sexual i de gènere i posar de manifest els esquemes que ens limiten la llibertat de ser, d’expressar-nos i estimar com vulguem.

Tot plegat forma part del programa Ventilem armaris, impulsat per l’Ajuntament i les entitats de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI per commemorar conjuntament el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia, que es celebra arreu el 17 de maig, i del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Amb les activitats, que s’estan celebrant entre maig i juny, es vol promoure la igualtat i la dignitat de les persones, tot evitant discriminacions i violències i defensant la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

Dos nous bancs amb la bandera irisada a Can Deu

Entre les diferents accions, cal destacar, així mateix, que dimarts, 26 de juny, de 17 a 20h, es van pintar amb la bandera irisada dos bancs situats entre l’accés al centre cívic de Can Rull i la plaça de Benjamin Garcia. L’activitat, impulsada per l’Espai Jove del barri forma part de les propostes impulsades per la xarxa d’espais joves de la ciutat. Els dos nous bancs se sumaran al que es va pintar fa uns dies a Can Deu, en una acció organitzada per l’Espai Jove Doctor Plans (a Can Deu) i al banc que al maig es va pintar amb els colors de la bandera trans com a acte de ciutat, al Passeig de la Plaça Major.