PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L'acte central del Dia de la Dona omple la plaça del Dr. Robert

L’acte ha començat a les 12h i ha estat conduït per la presentadora Marta Tricuera. A continuació s’ha fet la lectura de frases i textos de “Dones Oblidades” a càrrec de l’Associació Espai de Dones, l’Associació de veïns i veïnes de Covadonga, la Vocalia de Dones de l’Associació veïnal Espronceda, l’Espai de Dona Sabadell Sud, Nous Homes de Sabadell, Un altre món és possible i el Col·legi d’Advocats de Sabadell.

Una altra de les accions rellevants ha estat la lectura del manifest a càrrec de representants dels tallers de Teatre Sant Vicenç, Joventut de la Faràndula i el Ciervo Teatre. Que també han estat els encarregats d’interpretar els estereotips de gènere en els contes infantils a través de la lectura dramatitzada d’una selecció dels contes escrits per Anna Cabeza per al calendari institucional de l’Ajuntament de Sabadell 2015. Contes clàssics reescrits de manera que els rols femenins no es basin en els estereotips masclistes habituals.

En el decurs de l’acte també s’ha convidat tothom a expressar els seus desitjos a través d’uns ventalls amb missatge que s’han intercanviat entre totes les persones participants.


Galeria fotogràfica


Més informació: www.sabadell.cat/dona