PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El SAJ programa noves sessions i jornades sobre mobilitat internacional

jornadesmobilitatinter

 

Jornades de Mobilitat Internacional

En concret i en col·laboració amb el Taller d’Art Cultura i Creació,  el SAJ ha programat les Jornades de Mobilitat Internacional a fi de capacitar a joves que treballen ó són voluntaris d’una entitat juvenil per que coneguin el funcionament i la gestió de projectes europeus relacionats amb la mobilitat dins de la educació no formal. Es tracta de projectes que s’adrecen als joves que formen part de les entitats i que tenen com a objectiu fomentar les seves habilitats i l’autonomia personal i social. es el cas del projecte Erasmus + , el projecte European Youth Foundation, etc..... Alhora, altre dels objectius de les jornades és el de donar suport i assessorament a les entitats en l’elaboració d’un projecte propi de mobilitat internacional: com dissenyar-lo, adequar-lo als requisits de la convocatòria, cercar partners europeus... Les jornades, que tindran lloc al SAJ, es concretaran en tres sessions que es realitzaran a la tarda de 18 a 20 h: dijous dia 15 d’octubre “ Presentació de Programes de Mobilitat (Erasmus+, European Youth Foundation); dilluns 16 de novembre “Pluja d’idees: pensem de manera conjunta un projecte”; i dimarts dia 15 de desembre “Assessoria de mobilitat per a projectes propis”.

Els joves que estiguin interessats poden inscriure’s enviant un correu a info@taccbcn.com

 

 


cocat

 

Xerrada: Vols anar de voluntari/ària a l'estranger?

Una altra de les activitats programades és la xerrada Vols anar de voluntari/a a l’estranger? Has pensat en el Servei de Voluntariat Europeu S.V.E? organitzada per la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT). La xerrada, que s’adreça a tots els joves de 18 a 30 anys que vulguin participar en un servei de voluntariat, proporcionarà informació de quins són els requisits necessaris per a participar, de la durada dels camps de treball i de les possibles destinacions existents. La sessió tindrà lloc el 22 d’octubre a les 5 de la tarda al SAJ.

Per inscriure’s, els joves interessats hauran de trucar per telèfon al SAJ, telf. 93.745.33.01 o enviar un correu a : saj@ajsabdell.cat