PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els EspaisJoves preparen la Festa de la Castanyada

 

bogeriaEn concret, a la Ludojove, al Centre Cívic de la Creu de Barberà hi haurà Passatge del Terror "Desperta la Bogeria" i  Festa de la Castanyada, divendres dia 30 d’octubre, de 2/4 de 62/4 de8 de la tarda. A l’Espai Jove Pandora, al Centre Cívic de Torre- Romeu celebració de la Castanyada i Disco-Jove, divendres de 5 a 9 de la tarda, a l’Espai Jove de Can Puiggener celebració de la Castanyada de 2/4 de 6 a les 8 de la tarda i a l’Espai Jove de Can Rull, divendres, també es celebrarà la festa de la Castanyada i dissabte els joves de l’Espai Can Rull participaran  de 6 a 10 de la nit al Túnel del Terror organitzat per l’Associació d’Esplai la Masia de Can Rull  (c. Sant Isidor, 42)  

Per la preparació d’aquestes festes, durant aquest mes d’octubre els espais joves han organitzat diversos tallers com el tallers de disfresses a la Ludojove (tots els dimarts a partir de les 6 de la tarda), el taller d'espelmes de Haloween, i els preparatius del Túnel del Terror a l’Espai Jove Pandora que han tingut lloc durant les setmanes prèvies a l’espectacle del túnel que serà el dilluns dia 26 i el dimecres 28 d’octubre de 6 a 8 de la tarda al Centre Cívic de Torre Romeu. Dimarts dia 27 també al mateix espai , es farà el passi d’una pel·lícula de terror i dijous dia 29, taller de maquillatge previ a la festa de la Castanyada. Cal dir que tots els tallers han comptat amb la implicació i participació de tots els joves, tant en el muntatge, l’organització, el  vestuari, etc. participant activament com a actors en aquest cap de setmana de por.  

Els Espais Joves són equipaments sòcio-comunitaris de referència per als joves de la ciutat que ofereixen un espai relacional i de dinamització sociocultural i que proporcionen eines pel creixement personal dels joves, fomentant la seva participació, la presa de decisions, la convivència i la cohesió social al territori, evitant l’exclusió social. La Regidoria de Drets Civils i Ciutadania promou aquests espais a fi de facilitar el desenvolupament i la integració dels joves, facilitant-los les condicions per tal que iniciïn els seus projectes de vida, les eines perquè es puguin formar i,  amb la finalitat també, que no se sentin exclosos per cap motiu, ja sigui d’ètnia, edat, sexe, gènere, origen, orientació sexual, creença o limitació física o psíquica.

 

>> Per més informació, consultar l'Agenda Jove