PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Lliurament de premis del concurs del cartell anunciador dels actes del 8 de març del 2016

L'objectiu del concurs és la lluita per la igualtat, que ha de ser present en totes les esferes públiques i privades i cal reiterar-ho tantes vegades com calgui.

targetocartells

Descarregar targetó d'invitació a l'acte

 

A l'acte hi han assistit Míriam Ferràndiz i Saus, Regidora de Drets Civils i Ciutadania, Elisa Peñalver de DISNOVA, HNOS PEÑALVER, patrocinadora del concurs i els guanyadors del primer i segon premi, i TODOESTUDI format per ex- alumnes de l'escola Illa que han  fet la proposta de la imatge i el muntatge de l'exposició.

El cartell “Sparck” de David Hurtado ha estat el guanyador del setzè concurs de cartells que representarà els actes commemoratius del Dia de la Dona 2016 i que ha estat premiat amb 800 euros.

El segon premi ha estat per l’“Ésser Humà” de Gerard Arderius, premiat amb 300 euros, i s’ha fet una menció especial, per la seva creativitat, al cartell “Aparences que enganyen” de Lluís Subirats.

En aquesta setzena edició s’han presentat un total de 85 propostes. L’obra guanyadora ha estat seleccionada per un jurat que es va reunir el passat 15 de desembre i que va estar format pel director de l’Escola Illa, un artista local, una representant del departament de comunicació de l’Ajuntament, una tècnica del departament d’Igualtat Dona-Home, tres representants del Consell Municipal d’Igualtat Dona-home i la regidora de Drets Civils i Ciutadania.

Tant l’exposició com el concurs han comptat amb el patrocini de l’empresa DISNOVA, Hermanos PEÑALVER S.A,

L’exposició de cartells romandrà oberta al públic fins al diumenge 3 de febrer.

 

Lliurament de premis del concurs del cartell anunciador dels actes del 8 de març de 2016