PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

#8MARÇSBD Programa d'actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Sabadell commemora, un any més, el 8 de març, Dia Internacional de la Dona; una data que brinda l'oportunitat de fer una reflexió sobre la lluita de les dones per la seva participació a la societat en igualtat de condicions i pel seu desenvolupament íntegre com a persones.

Enguany, l’Ajuntament de Sabadell en col·laboració amb la Taula d’Igualtat de Gènere de Sabadell i amb la participació d’una vintena d’entitats de la ciutat, presenta un programa que comprèn un total de 25 activitats socioculturals (teatre, conferències, xerrades, recitals poètics, recitals musicals, exposicions, tallers...).

L’acte central del programa tindrà lloc el proper diumenge 6 de març, a les 12 del migdia, a la plaça del Dr. Robert. Aquest acte, que presentarà Maria Antònia Cabistany, membre de la Taula d’Igualtat de Gènere, inclourà la lectura del Manifest a càrrec d’entitats de la ciutat. A més, comptarà amb la participació de Justa Revolta, actuacions del grup musical DonaKanya i del taller de teatre Revela’t.

Destacar també la xerrada – conferència Homes en la lluita feminista, a càrrec de Rubén Sànchez Ruíz, psicòleg, formador i activista feminista que tindrà lloc el 10 de març, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart.

Així mateix, el programa proposa el dia 18 de març a les 8 de la tarda, a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer, un relat de contes a càrrec de la narradora Martha Escudero, que porta per títol ¡Viva la vida!, en homenatge a Frida Kahlo.

Aquests últims són, precisament, els dos actes que comptaran amb servei de ludoteca per facilitar la conciliació familiar i, per tant, l’assistència a les activitats. Podeu sol.licitar el servei fins el dia 7 de març pel primer acte, fins el 14 de març pel segon, enviant un correu electrònic a: igualtat-dona-home@ajsabadell.cat o trucant al telèfon 93 724 61 68

D’altra banda, cal recordar que el cartell anunciador del programa es diu Sparck i és obra de l’autor David Hurtado, que va guanyar el concurs de cartells d’enguany.

El conjunt d’activitats, que venen de la mà de les entitats i de tota la ciutadania, començaran el proper dia 5 de març i s’allargaran fins a mitjans del mes d’abril.

8marçsbd 16Descarregar programa

 

Presentació del programa als mitjans de comunicació:

Dimecres 2 de març, a les 11 del matí al Casal Pere Quart, a càrrec de Míriam Ferràndiz, Regidora de Drets Civils i Ciutadania.

La Regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, ha destacat que un dels objectius principals de la regidoria i d’aquest govern és posar al centre el benestar de les persones, donant la centralitat que li pertoca al treball de cures i de reproducció de la vida.

roda8març 16

 >> Vegeu la nota de premsa: Sabadell commemora el Dia Internacional de la Dona amb un ampli ventall de propostes socioculturals

>> Descarregar text del Manifest

>> Per més informació: www.sabadell.cat/dona

>> Seguiu la nostra activitat a facebook i a twitter #8MARÇSBD