PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Acte solidari per les víctimes del terratrèmol de l’Equador

El proper dissabte, 11 de juny, a les 6 de la tarda, la plaça de la Creu Alta serà l’escenari d’un acte solidari amb l’Equador. Durant l’acte, que està organitzat per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) i la Federació d’Associacions d’Immigrants de Vallès (FAIV), i compta amb la col∙laboració de l’Ajuntament de Sabadell, es podrà gaudir d’un concert de grups procedents d’Equador, Amèrica Llatina, Àfrica i Catalunya.

Arribada la nit, a les 22 h., tindrà lloc un sopar solidari a base d’un pla típic, el “guatita”, a un preu de 5 euros. La recaptació es destinarà a les víctimes del terratrèmol de l’Equador del passat 16 d’abril.

El sisme, de magnitud 7,8 graus va ser el pitjor que s’ha produït a l’Equador en els darrers 30 anys. Almenys 238 persones van perdre la vida i més de 1.577 persones van resultar ferides; 370 edificis van quedar destruïts i 26 escoles afectades. Les localitats de Manta, Portoviejo i Pedernales (zona nord de la província de Manabí) van ser entre les més afectades.

ecuador