PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament confecciona un nou Pla Local de Joventut per donar resposta a les necessitats dels joves

 

proces participacioPLJ

L’Ajuntament de Sabadell, i concretament la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania, està elaborant l’eina de referència per a la planificació i execució de les polítiques de joventut a la ciutat en els propers anys. Es tracta del Pla Local de Joventut, 2017-2021 (PLJ). Aquest document, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, marcarà les polítiques de joventut, les prioritats i les línies de treball de l'administració local en els propers quatre anys.

 

En el procés d'elaboració d'aquest PLJ, resulta imprescindible comptar amb la participació tant de les entitats juvenils, així com dels i les joves de la ciutat, responsables en part de la dinamització del teixit associatiu, dels espais de trobada i formació de la mateixa.

Per tal de promoure la bidireccionalitat i la participació, debatre les principals necessitats i problemàtiques del la població jove de Sabadell entre els 12 i 29 anys, recollir el major nombre d’opinions i impulsar propostes de millora i/o canvi s’han marcat dos tipologies de sessions. D’una banda les sessions en diferents espais de participació juvenil amb grups ja establerts i d’una altra,sessions obertes al conjunt de joves i entitats juvenils de la ciutat. Ja s’han dut a terme, una trobada amb joves, una amb entitats juvenils i una darrera a l’Espai jove de Can.RullLes properes sessions són les següents:

- 21/11/2016, sessió amb els joves de l'Espai Jove Can Puiggener, de 18 a 19.30 h

- 22/11/2016, sessió amb els joves de l’Espai Jove Pandora, de 18 a 19.30 h

- 24/11/2016, sessió amb els joves de l'Espai Jove La Creu de Barberà, de 18.30 a 20 h

S’han de acabar de concretar, les referents al V.Llonch i a Instituts de Batxillerat, així com les de tècnics i tècniques i Regidors i Regidores Municipals.

Paral·lelament a les sessions de treball, també es pot participar en el PLJ a través de l'enquesta online que es troba al web de Joventut: https://ca.sabadell.cat/saj/p/home_cat.asp

Amb el material que es reculli a les diferents sessions es farà retorn als participants i s’elaboraran propostes de treball concretes segons les línies estratègiques definides que marcaran el PLJ 2017-2021.

Més informació a l’Oficina Jove: saj@ajsabadell.cat, o bé trucant al telèfon 937453301. 


  >> Participació mitjançant l'enquesta


  >> Participació dins de les diferents sessions de treball