PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades s’adhereix a la Campanya Casa Nostra, Casa Vostra

logoplataformarefugiatsL’Ajuntament dona suport tècnic i econòmic a la campanya.

La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades, formada per 46 entitats i empreses i de la qual l’Ajuntament en forma part, ha decidit de manera unànime, adherir-se a la campanya Casa Nostra Casa Vostra.

Els objectius principals de la campanya Casa Nostra Casa Vostra, passen per fer difusió i contribuir en la conscienciació de la situació que viuen les persones migrants i refugiades.També, es vol sensibilitzar a la població per impulsar una mobilització multitudinària dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Finalment, però no menys important, es pretén pressionar a les institucions catalanes per a que impulsin unes polítiques d’acollida efectives i reals que no acabin sent paper mullat.

Per tal de complir aquests objectius, Casa Nostra Casa Vostra proposa un seguit d’accions principals, com és el cas d’un documental en format de sèrie a tv3 on cinc sirians explicaran la seva història en el camp de Vasilika (Grècia); també es convida a les entitats i grups locals a organitzar accions durant la setmana de les mobilitzacions del 10 al 17 de a més l’11 de febrer es farà l’acte central amb un concert i un espectacle al Palau Sant Jordi que explicarà les migracions a Europa.

casanostracasavostraLa campanya, que culminarà el 18 de febrer de 2017 amb una gran mobilització popular, l’impulsen centenars de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG, empreses del sector cultural de Catalunya i des de ara també, compta amb el suport de la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Sabadell, concretament des de la regidoria de Drets Civils i Ciutadania, es donarà suport tècnic i econòmic a la campanya.

Concretament a Sabadell s’organitzaran un recull d’activitats per a conscienciar als sabadellencs i sabadellenques, com ara un acte artístic al carrer el 16 de febrer, l’assistència com a Plataforma a la gran mobilització de Barcelona del dia 18 de febrer i el concert de Joan Dausà el 20 de desembre.

 

>> Més informació

 


CONCERT DE JOAN DAUSÀ “COM PLORA EL MAR" 

El cantant farà una gira de cinc concerts al carrer per donar a conèixer la campanya i animar la ciutadania a mobilitzar-se. L'últim concert el farà a Sabadell, el proper 20 de desembre, a les 7 de la tarda, al Racó del Campanar.

>> Més informació

 


Acte de presentació comarcal de la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra"

25 de gener a les 19 h al Casal Pere Quart. Vegeu article relacionat.

 


gran recollida de signatures

El cap de setmana del 4 i 5 de febrer es va dur a terme la gran recollida de signatures. Sabadell hi va participar, i als 8 punts que es van instal.lar a la ciutat es van aconseguir més de 1.400 signatures.

recollidasignatures sbd

parc catalunya

parc catalunya3

pl del pi 3

 pl marcet

 


Gran concert a favor de les persones refugiades

granconcertEl dissabte 11 de febrer es va dur a terme al Palau Sant Jordi, amb un èxit total de participació. L'espectacles, dirigit per La Fura dels Baus va comptar amb actuacions de moltíssimes personalitats del món de la música i les arts escèniques. 

El podeu veure sencer aquí: http://bit.ly/2lBlKl6

 

 

 

 

 

 

 


PROPERES ACTUACIONS

   cartellsbd

>> Sabadell ciutat refugi: Ens posem en marxa!: Acte a la plaça del Doctor Robert, el dijous 16 de febrer a les 6 de la tarda. Sota el lema Sabadell Ciutat Refugi: Ens posem en marxa! es convidarà a tothom a sumar-se a la campanya. Es comptarà amb la participació de corals de la ciutat que interpretaran la cançó "Com plora el mar" de Joan Dausà. Hi haurà també lectura de poemes i recollida d’adhesions al manifest.

 

 

 

 

 

 

 

 >> Gran manifestació a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants, convocada pel 18 de febrer, a les 4 de la tarda a la plaça Urquinaona.

 manifestacio18F1