PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Manifest de rebuig agressió homòfoba a Berga

Des de la Xarxa de Municipis LGBTI de Catalunya volem fer explícita la nostra condemna a l’agressió homòfoba que van patir, la nit de dissabte a diumenge, dos joves a la ciutat de Berga en el moment de mostrar el seu afecte en públic. Atacs d’aquest tipus no es poden tolerar en una societat democràtica que defensa el dret de les persones a la lliure expressió de la pròpia sexualitat i identitat de gènere. Totes les persones tenen dret a estimar i a mostrar els seus sentiments en públic.

L’Ajuntament de Berga forma part de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, des d’on treballem per desenvolupar polítiques municipals en defensa dels drets dels col·lectius LGTBI i per avançar cap a una societat igualitària, lliure de lgtbifòbia i de violències masclistes de tota mena. Així, des del primer moment l’Ajuntament de Berga ha mostrat el seu rebuig a aquesta agressió homòfoba fent públic un comunicat on declara que aquesta agressió no quedarà impune i sumant-se a la concentració de rebuig convocada per avui a les 19h a la Plaça Sant Pere.

Des de la Xarxa de Municipis LGBTI de Catalunya també volem mostrar el nostre total i absolut rebuig a aquesta agressió homòfoba, alhora que volem donar tot el nostre suport a les víctimes d’aquest atemptat i a l’Ajuntament de Berga en les accions legals que emprengui contra els agressors.

No podem tolerar atacs d’aquests tipus ni a Berga ni enlloc.