PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
OFERTA PÚBLICA

Oferta Pública d'Ocupació de l'Ajuntament de Sabadell

Concurs oposició per proveir 12 places de Tècnic/a auxiliar d'administració, vinculades a llocs de Tècnic/a auxiliar de Biblioteca de l'Ajuntament de Sabadell, codi de convocatòria COC121718.

Bases

Anunci bases BOPB: 21/12/2020

Anunci de referència DOGC: 30/12/2020

Anunci de referència BOE: 13/02/2021

El termini de presentació de sol·licituds serà del dia 14 de febrer de 2021 al dia 5 de març de 2021, ambdós inclosos (la instància de participació en el procés selectiu està a la incona "sol·licitud d'admissió" de l'apartat oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament del web municipal).

                                     SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ

MOLT IMPORTANT: EN EL MOMENT DE FER LA SOL·LICITUD CALDRÀ ADJUNTAR: CÒPIA DNI, CURRÍCULUM, DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DEL NIVELL DE SUFICIÈNCIA DE CATALÀ NIVELL C1 (SI SE'N DISPOSA) I FITXA DESCRIPTIVA DELS MÈRITS.

LA CARTA DE PAGAMENT PER A INSTÀNCIES TRAMITADES TELEMÀTICAMENT ES GENERARÀ UN COP SIGANDA LA SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ I CALDRÀ ENVIAR EL JUSTIFICANT DE PAGAMENT A L'ADREÇA DE CORREU: seleccio@ajsabadell.cat   (indicar codi de convocatòria , nom complert i DNI)

Fitxa descriptiva dels mèrits

Avisos relacionats amb el temari:

A) En relació als temes 9 i 12 del temari general, s'informa a les persones aspirants, del següent:

          1) Del Tema 9 només cal estudiar l’apartat 1. El pressupost municipal: Regulació, Concepte i Principis  (la resta d’apartats del     document, no cal estudiar-los).

          2) Del Bloc 2 del Tema 12 només cal estudiar la unitat 3: Introducció, conceptes clau i normativa i la unitat 4: Els accidents de    treball.

B)  S’informa a les persones aspirants que el contingut que forma part del temari general d’aquest procés selectiu s’ha actualitzat en alguns dels temes, d’acord amb la normativa, i és responsabilitat de les persones aspirants fer el seguiment de les actualitzacions que es contemplaran als enllaços fins el darrer dia de presentació de sol·licituds. Per tant, les preguntes sobre el temari general versaran sobre el contingut dels enllaços que estiguin en vigor l’últim dia de presentació de sol·licituds del procés selectiu.

C) Atès que les fonts dels enllaços són d’entitats externes, en ocasions pot canviar la ubicació de la informació. A continuació us passem els enllaços dels temes 8 i 9 del temari general on actualment està el contingut, us aconsellem que directament els copieu al cercador:

Tema 8: https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/050_procediment/inici.html

Tema 9: https://h81mmf.fvmp.es/observatorio-municipal/wp-content/uploads/sites/11/2016/02/EL_PRESSUPOST_MUNICIPAL_val.pdf