PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Esport individual

Apropem-nos als escacs

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Els escacs són un esport individual i d’equip on es dona les condicions per treballar la inclusió socioeducativa dels alumnes. A través de l’activitat d’escacs es genera un espai de pertinença, de participació, d’assoliment, d’intercanvi d’experiències i aprenentatges, generant  un espai de pensament imaginatiu.

Molts especialistes de l’educació i de la pedagogia asseguren que els escacs afavoreixen la concentració, la creativitat, la memòria associativa, la planificació, l’abstracció, la capacitat d’atenció, el raonament, la memòria selectiva, la intuïció, la coordinació i la memòria visual entre d’altres aptituds.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Bitlles catalanes a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.

Descripció:
L’activitat està formada per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert d’aquest esport tradicional. En aquesta jornada de formació es donaran eines als assistents per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de  material didàctic i esportiu necessari per dur a terme el crèdit.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Conec el meu cos

 
A qui s'adreça: 
Alumnes d'educació infantil

Descripció:
Sessió de 2h al Gimnàs Municipal de Sabadell on els infants experimenten diferents sensacions d'autopropiocepció, amb materials didàctics especialitzats, com ara inflables, barres i anelles per penjar-se, rampes i plans inclinats, etc.

CONTINUA LLEGINT

Imprimeix Correu electrònic

Bàdminton a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
L'activitat formativa per aprendre aquest esport es farà en vuit sessions, les dues primeres per part d'un tècnic especialitzat en aquest esport i la resta per part del professor, amb l'ajuda de material didàctic i esportiu cedit.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Coneix el món de l'halterofília

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
Aquest pla de promoció pretén acostar als alumnes al món de l’halterofília. 
L’activitat es desenvolupa en dues sessions en les quals es treballaran alguns dels continguts presents en el Currículum de Primària i Secundària com la consciència i control corporal, la resolució de situacions motrius, la coordinació motriu, l’esforç i superació.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic