PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Modelem l’espai: jocs d’escultura

A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària Descripció: En aquest taller coneixerem i experimentarem amb alguns dels principis propis de l’escultura: els pas de la bidimensionalitat a la tercera dimensió; el treball amb la forma, el volum i l’espai, el joc amb els buits; la mal·leabilitat de la matèria; i els punts de vista.
 
Llegeix més...
 

Sabadell vist pels seus artistes

                A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Itinerari pel riu Ripoll fins la capella de Sant Nicolau. L'activitat s'inicia a la Torre de l’Aigua. Aprofundirem en el gènere del paisatge a través de la mirada dels nostres pintors i el contacte directe amb el nostre entorn.
 
Llegeix més...
 

El camí que no duia enlloc. Conte amb titelles i teatrins

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil. Descripció: Reconeixement de l’art sabadellenc dels segles XIX i XX per mitjà d’un conte amb titelles i teatrins, amb explicacions i anècdotes que Marià Burguès, cronista local, va recollir al llibre Sabadell del meu record, on ens situarem a cavall del canvi del segle XX, en el pas del Sabadell agrari i artesà al Sabadell industrial.
 
Llegeix més...