PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

41 Concurs literari Joan Oliver, "Pere Quart" 2022

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Concurs de prosa i poesia obert a tots els nois i les noies d’11 a 18 anys, residents o estudiants a Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Mou-te en autobús: coneguem els Transports Urbans de Sabadell (TUS)

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d'educació infantil (P4 i P5), educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults Descripció: Activitat que consisteix en conèixer els autobusos urbans de Sabadell i a també altres mitjans de desplaçament de transport que podem utilitzar per moure'ns per la nostra ciutat.  També es treballa sobre els comportaments i les actituds de les persones que els utilitzen.
 
Llegeix més...
 

Taller del dol. Ara sí que en sé!

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà d’educació primària. Descripció: L'Hospital Universitari General de Catalunya ha posat a disposició del Servei d'Educació dels ajuntaments i de les escoles, el taller de les pèrdues per a infants i adolescents, Ara sí que en sé!.  L’objectiu del taller és promoure el desenvolupament de la intel·ligència emocional per augmentar la capacitat per superar les adversitats, com la mort o la separació del pares, en una de les etapes més determinants de les seves vides.
 
Llegeix més...
 

El modernisme a Sabadell

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Es tracta d'un recorregut pel centre de la ciutat per tal d'observar els edificis i altres elements modernistes.
 
Llegeix més...
 

Mira qui et mira. Els retrats de la col·lecció permanent

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, cicle inicial i mitjà d'educació primària. Descripció: Un personatge explicarà un conte als infants en el qual els protagonistes són personatges dels quadres, centrant així la mirada sobre les obres, alhora que els submergeix en el Sabadell d'aquell temps.
 
Llegeix més...
 

Gimcana: sobre addiccions, què en sabem?

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d' ESO. Descripció: Passi d'un vídeo a cada grup de convivència sobre alcohol, tabac i cànnabis creat a Sabadell. Seguidament, els nois i noies del grup, aniran realitzant tres activitats on es treballa específicament:
 
Llegeix més...
 

Espectacles de dansa a laSala

A qui s'adreça:      Alumnes d'educació infantil, educació primària i ESO.   Descripció:    Conjunt d'espectacles dins de les arts escèniques amb aportació al desenvolupament integral de l'infant i adolescent. Per això és necessari, en primer lloc, que en gaudeixi, i així, progressivament, anirà coneixent aquests llenguatges i adquirint un esperit crític.
 
Llegeix més...
 

Els animals abandonats i la Protectora

A qui s'adreça: Alumnes d’educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L’activitat consisteix en una  visita/xerrada guiada a les instal·lacions del refugi de la Protectora. Es realitzarà  als alumnes de primària, secundària d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults
 
Llegeix més...
 

Escultures al carrer... quina hi ha prop de l'escola?

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L'activitat s'inicia a la mateixa escola amb una petita xerrada il·lustrada sobre el significat i la tipologia de les escultures dels carrers de Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Flipart - Els oficis de les arts

A qui s'adreça:  Alumnes de 4t d'ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Els Oficis de les Arts és una activitat del programa FlipArt de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu donar a conèixer unes quantes professions que hi ha darrere el teló i que fan possible la posada en escena dels espectacles. Amb l’activitat «Els oficis de les arts», convidem un professional artístic al centre docent per realitzar una sessió de dues hores amb les opcions següents:
 
Llegeix més...
 

El sexe mola si tu decideixes

A qui s'adreça: Alumnes de PFI, escoles d’adults, centres oberts, espais joves, mòduls formació ocupacional. Descripció: Taller participatiu que consta de dues sessions d’una hora. Es pretén oferir a les persones joves una visió positiva i respectuosa de la sexualitat i l’afectivitat, tenint en compte la prevenció de les infeccions de transmissió sexual i els embarassos imprevistos.
 
Llegeix més...
 

Gimcana: afectivitat i sexualitat, relacions sense risc

A qui s'adreça: Alumnes de 3r d'ESO. Descripció: Passi d'un vídeo curt a cada grup estable d'alumnes, per situar-los en el tema que es treballarà. Seguidament es plantegen algunes activitats dinàmiques en petits grups per on es treballaran diferents aspectes relacionats amb la sexualitat i l’afectivitat.
 
Llegeix més...
 

Sóc retratista! Taller sobre el retrat

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: S’inicia amb una visita guiada a la col·lecció del museu per conèixer el gènere del retrat a través d’una selecció d’obres dels principals artistes sabadellencs, tot apreciant les característiques de cadascun.
 
Llegeix més...
 

XXII Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca

A qui s'adreça: Alumnes de 2n de batxillerat de Sabadell i Sant Quirze del Vallès. Descripció: Hi pot participar l'alumnat de 2n curs de batxillerat que hagi estat seleccionat prèviament pel centre de secundària on està matriculat, de Sabadell i Sant Quirze del Vallés.
 
Llegeix més...
 

RACC educa: Mou-te bé! On Tour

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Mou-te Bé! On Tour és una activitat d’educació en mobilitat sostenible i segura de la Fundació RACC que simula en un circuit una Zona 30 urbana, on hi han de conviure diferents usuaris, diferents motius i trajectes de mobilitat i diferents mitjans de transport (bicicletes, patinets, skates,...)
 
Llegeix més...
 

Concurs RACC: 15a edició "Joves i mobilitat"

A qui 'adreça:  Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: El concurs “Joves i Mobilitat” és una proposta pedagògica i lúdica que compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, el Servei Català de Trànsit i diferents patrocinadors. Va néixer el 2007 per ajudar als estudiants d’entre 12 i 18 anys de Catalunya a reflexionar sobre la mobilitat i la seguretat viària.
 
Llegeix més...
 

Game over, no te la juguis!

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L'increment de la incidència de traumatismes cranioencefàlics i de lesions medul·lars traumàtiques entre la població jove, a causa principalment dels accidents de trànsit i a les activitats esportives i de temps lliure, fa necessari el desenvolupament de programes de prevenció que difonguin aquesta problemàtica i estimulin actituds de precaució entre la població de major risc.
 
Llegeix més...
 

CD Joves emprenedors

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO. Descripció: La finalitat de l’aplicació és oferir una eina informàtica, al professorat, el CD de Joves emprenedors/es, com a instrument per a la difusió de la cultura emprenedora des d’una perspectiva amena i propera.
 
Llegeix més...
 

El comerç just a Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La proposta consisteix en la realització d’una activitat on es pretén introduir el concepte de comerç just com a eina per canviar les desigualtats entre els països.
 
Llegeix més...
 

Seminari de sensibilització per emprendre

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO,  batxillerat i formació professional. Descripció: Programa per fomentar la cultura emprenedora entre diversos grups, donant a conèixer els recursos i les eines necessàries per desenvolupar correctament la iniciativa emprenedora (perfil de les persones emprenedores), com generar idees de negoci i com plasmar-ho mitjançant un Pla d’empresa.
 
Llegeix més...