PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El bosc de La Salut

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i cicle inicial d'educació primària. Descripció: L’itinerari es divideix en dues parts.
 
Llegeix més...
 

El trenet del parc de Catalunya

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària. Descripció: L'activitat consisteix en un recorregut amb el trenet en miniatura pel Parc Catalunya amb visita comentada en funció de la franja d'edat.
 
Llegeix més...
 

Els castellers a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5,educació primària i ESO. Descripció: El taller pretén donar a conèixer el món dels castells als infants d'una manera entenedora i lúdica, incloent-hi l'aprenentatge de jocs i moviments per realitzar petites construccions castelleres.
 
Llegeix més...
 

Visitem l'Estruch

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita a l'Estruch que es concreta en tres activitats diferenciades per nivells educatius: La Carpi i la fàbrica de creació (educació infantil) El secret de les arts en viu (educació primària) Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, formació professional i adults)
 
Llegeix més...
 

Els animals de la granja

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i educació primària. Descripció: Itinerari amb monitoratge per la granja i l'hort de la Masia de Can Deu amb dues opcions:
 
Llegeix més...
 

Paraules amagades. Art i llenguatge

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Aprofundirem en el coneixement i gaudirem de les obres d’art de l’exposició permanent del Museu d’Art de Sabadell mitjançant diverses activitats i jocs d'empatia per despertar la fantasia i la creativitat.
 
Llegeix més...
 

Exposicions temporals al Museu d'Art

  A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: El Museu d'Art de Sabadell ofereix al llarg de l'any una programació diversa d'exposicions temporals que pretenen:
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consta de tres jornades:
 
Llegeix més...
 

El Titanosaure i els seus amics

A qui s'adreça:  Alumnes d'educació infantil   Descripció: Activitat on coneixerem el Titanosaure i d'altres espècies que van conviure amb ell. Tot això amb dinàmiques molt divertides on els nens en són els protagonistes. 
 
Llegeix més...
 

La ciutat on vius: descoberta d'un parc urbà pels més petits

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P3*, P4 i P5 ) i cicle inicial de primària. (*) Només durant el tercer trimestre Descripció: Activitat ambiental conduïda per un educador, i amb la participació del professorat responsable en un parc proper al centre educatiu
 
Llegeix més...
 

Històries de ratolins

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil. Descripció: A partir del conte sobre un petit hàmster que demana a la seva àvia que li expliqui com eren els seus avantpassats, mirarem d’entendre el concepte d’evolució i la diversitat de micromamífers. Activitat adequada per persones amb dificultats visuals.
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Educació infantil

A qui s'adreça: Alumnes d’educació infantil.   Descripció: Aquesta activitat que porta per títol Toca, mira i escolta explica els serveis, les normes d’ús i el comportament a la biblioteca. Es mostrem diferents contes i, finalment, es deixa temps lliure perquè els infants mirin i gaudeixin amb els llibres 
 
Llegeix més...
 

Fem vitralls modernistes

  A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària.   Descripció: Realització d’un vitrall adaptant la tècnica emprada pels modernistes en funció del nivell educatiu de cada grup. Els alumnes pinten el vitrall amb les pintures que es fan servir per a pintar els vitralls reals..
 
Llegeix més...
 

La Vela: històries del circ

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults   Descripció: Aquesta activitat, a càrrec de la companyia Sifó, consisteix en una visita a La Vela, la carpa de l'Estruch, adaptada a tots els nivells educatius. La proposta pretén donar a conèixer aquest nou espai de creació de la ciutat: un personatge del circ ens mostrarà allò que s'amaga entre bastidors tot narrant la història del circ a Catalunya.
 
Llegeix més...
 

Taller del Ball del Rodet

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'activitat a càrrec de la Colla de Bastoners de Sabadell, es porta a terme al centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

La rateta que llegia a l'escaleta: els contacontes de l'Escola d'Educació Especial Xaloc

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.   Descripció: Voleu escoltar els contes de tota la vida representats pels alumnes del Xaloc, allunyats d'estereotips sexistes com mai no els han explicat? I participar en un taller on podran pintar algun dels personatges del conte explicat? Us ho perdreu? Segur que us sorprendrà!
 
Llegeix més...
 

Les diferències Nord-Sud

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Breu explicació de les ONG i els països en vies de desenvolupament, centrant l'explicació en el cas de La Moskitia hondurenya. A partir de l’explicació, els infants reflexionaran sobre els conceptes de diferència i desigualtat social entre el Nord i el Sud, mitjançant un dibuix comparatiu entre Sabadell i La Moskitia.
 
Llegeix més...
 

Veig veig! La biblioteca!

A qui s'adreça: Alumnes de 1r cicle d’educació infantil.   Descripció: Aquesta activitat que porta per títol Veig, veig! La biblioteca! pretén ser un primer contacte pels més petits amb la biblioteca. Els expliquem què és i els mostrem diferents contes visuals, pop-ups, llibres tous i il·lustrats que faran les delícies dels més petits. 
 
Llegeix més...
 

Jornada aquàtica per a nens i nenes de P3 a P5

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil Descripció: L’activitat consta d’una sessió matinal a la piscina d’aquajoc del Club Natació Sabadell Can Llong per fer una jornada amb activitats psicomotrius dins el medi aquàtic.
 
Llegeix més...
 

Els colors de la llum

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i d'educació primària. Descripció: La proposta d’aquest taller es descobrir les característiques i propietats que té la llum, a partir de diverses activitats i experiments.
 
Llegeix més...