PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Pla de Salut Mental i Addiccions de Sabadell (PLASMA)


 

Salut/tarjasaidp.png  

L’abordatge dels principals determinants de la salut mental, incloent les conductes potencialment addictives, promovent els factors protectors i minimitzant els de risc, és l’objecte principal d’aquest pla. La implantació de polítiques locals promotores de salut, comunitàries i que reforcin i capacitin els individus en la gestió emocional és fonamental, especialment després d’una època de pandèmia. La coordinació amb la resta de recursos (assistencials i socials) per a garantir-ne qualitat i accés equitatiu als mateixos a tota la ciutadania també ho és.

El nou pla local d’addiccions i de salut mental, aprovat al Ple Municipal de 18 de desembre de 2023,  ha de ser l’instrument marc per aglutinar i afavorir un correcte desplegament en el territori de les polítiques en aquest àmbit.

   Pla de Salut Mental i Addiccions de Sabadell (PLASMA)
 


 
        Salut/tarjasaidp.png   El Servei d'Assessorament i Informació en Drogues i Pantalles és un recurs municipal per a persones joves i el seu entorn immediat (família, educadors, professionals que treballen amb jovent). Gratuït i confidencial. Obert als i les joves de 12 a 29 anys.  

Tota la informació a: SAIDP - Servei d'Assessorament i Informació en Drogues i Pantalles

.

 

Carta de serveis