PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

PRESENTACIONS NOW. REGRESIÓN

A càrrec de Marta Moreno. Taller 2

Fotografia de l'activitat

Marta Moreno Muñoz (1978) és una artista i activista que treballa en diferents disciplines com ara l'art d'acció, el vídeo i altres arts basades en el temps. Llicenciada en Belles Arts, el seu treball s'ha centrat fonamentalment en temes com la subjectivitat femenina, la dissolució de l'ego i la noció de nostàlgia preedípica, en resposta a una realitat d'ordre patriarcal. Ha viscut i produït obres a Espanya, Regne Unit, Turquia, Índia, Països Baixos, Indonèsia, Singapur, Filipines, i ha mostrat els seus vídeos i performances a festivals i exposicions internacionalment.

Acaba de concloure el seu projecte més ambiciós fins ara '2020: The Walk', una performance duracional consistent en una marxa principalment a peu des de Granada a Finlàndia per alertar sobre l'emergència climàtica, ecològica i civilitzatòria, que s'ha documentat en una pel·lícula, un llibre i diversos vídeos.

La Marta està en procés d'instal·lar-se a Catalunya deixant enrere la base anterior en una petita cabana a l'Alpujarra granadina. Actualment es troba investigant per a la seva tesi doctoral "L'art com a experiència de dissolució del subjecte. Cap a una pràctica artística en temps de col·lapse" i és a punt de llançar una nova plataforma d'activisme cultural climàtic: La Cultura Declara l'Emergència.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 15 de desembre de 2023

Horari: de 19 a 20 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.

Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell

Telèfon: 93 717 25 71

Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Embarcador : L5,L8,L55
    • Francesc Macià : L1,L5,L8,L55

      Dissabtes

    • Embarcador : L5,L8,L55
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55

      Festius

    • Embarcador : F5
    • Francesc Macià : F1,F5

Més informació

Organitza: