PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Agrupació Artística Modelistes Aeronavals

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • La Creu Alta : L1,L2,L3,F1,
    • Onze de Setembre : L1,L2,L3,F1,
    • Prats : L2,L3,

Horari

dl.-dv.: de 17 a 20 h

Més informació

ACTIVITATS:

Construcció a escala de tota mena de vaixells, tant estàtics com navegables i avions.

Tenen per costum navegar al llac del Parc Catalunya i a la Bassa de Sant Oleguer (quan no és temporada de bany), però també es desplaçen a altres llocs per fer exposicions i exhibicions.

Esport principal: Modelisme naval.

Competicions: Els diumenges al llac del Parc de Catalunya des d'Octubre a Juny fem competicions internes de cada una de les modalitats a dalt esmentades.

Altres activitats: exhibicions: Trobada Internacional i Festa Major de Sabadell. A fora de Sabadell: Girona, Lloret de Mar, Sant Andreu, Castellar de Vallès, Santa Coloma de Gramanet, Navarcles, El Rosselló, etc.

Serveis pels socis: Informació als socis de mètodes de modelisme i de noves creacions, així com de trobades i exhibicions. Possibilitat de fer navegat les maquetes en un estany o llacs públic o naturals.

L'associació es va fundar el 1979 amb el nom d'Associació de Modelistes de Catalunya i el 1995 es va decidir canviar el nom. És una associació sense ànim de lucre, d'àmbit provincial i entre les seves fites hi ha reunir totes les persones interessades en el modelisme.

L'objectiu d'aquesta entitat es dónar a conèixer a tots els sabadellencs i els seus visitants aquest apassionant món de modelisme naval, del qual Sabadell té fama nacional i internacional.