PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Parc Central del Vallès

Parc Central del Vallès

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Ramon Albó, 1
  • SUD
  • 08204, Sabadell
  • Telèfon: 93 727 91 66
  • Fax: 93 726 81 54

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

- De dilluns a divendre de 8 a 14 h

- Durant el mes d’agost l’edifici romandrà tancat

Documents relacionats

Més informació

- Emplaçament estratègic

El Parc Central del Vallès, amb una superfície aproximada de 20 ha, està ubicat en una situació estratègica, entre els municipis de Sabadell i Barberà del Vallès, i a pocs metres de les estacions de Barberà del Vallès i Sabadell Sud de RENFE, de les línies d'autobusos 1 i 2 de Sabadell, i de la connexió amb la Gran Via de Sabadell, la carretera de Barcelona i les autopistes B-30 i C-58, amb connexió amb el nou polígon industrial, comercial i d'oci de Sant Pau de Riu Sec.

El Parc Central del Vallès és reconegut principalment per ser un espai sensibilitzat pel medi ambient, amb un ampli conjunt d'instal·lacions d'energies renovables i l'establiment d'un programa estable d'educació, divulgació i promoció de l'ús racional dels recursos energètics. Destaca també per l'organització de la Festa del Parc i la popular Fira del Cavall .

A banda de les activitats promogudes pel propi Consorci, el Parc Central del Vallès i derivada de la realitat social, esportiva i cultural present en la seva zona d'influència, el Parc Central del Vallès ha anat esdevenint en un complert espai receptor de diferents activitats de caràcter cultural, lúdic i esportiu, que per les seves característiques i necessitats fan del Parc Central l'espai idoni per a desenvolupar-les.

- Centre de Divulgació Mediambiental-DIMA

Una de les línies d'actuació més significatives del parc, és l'Àrea de Divulgació Mediambiental o DIMA. Es tracta d'un espai que inclou instal·lacions solars, eòliques i de geotèrmia demostratives i diferents laboratoris o aules taller, equipaments enfocats al desenvolupament de cursos destinats a la formació ocupacional i continua, tallers didàctics, visites escolars o de col·lectius d'adults, simposis i conferències: un auditori amb un pati exterior; diversos espais equipats de diferents dimensions, i la masia, on es situen les oficines centrals del Consorci i dues sales polivalents.

En conjunt, s'estableix un lloc on prend