PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Oficina Jove de Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
    • Antoni Llonch : L4,L5,L11,L12,L44,L55,L80,F4,F5,
    • Gran Via : L5,L55,F5,
    • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 15 h amb CITA PRÈVIA

Oficina tancada el dia 31 d'octubre de 2022


Més informació

OFICINA JOVE DE SABADELL



És un servei que s'ha creat amb la voluntat d'adaptar la informació juvenil a les necessitats dels joves d'avui dia, i té com a objectiu facilitar la seva autonomia de decisió i de tria.



Aquest servei incorpora un seguit d'assessories especialitzades, conduïdes per professionals, des d'on s'orienta al jove, de manera personalitzada, en qualsevol aspecte relacionat amb el seu procés d'emancipació.



Assessories Especialitzades:



- Laboral: Assessorem sobre diferents temes del món laboral relacionats amb els aspectes legals que se'n derivin: interpretació de nòmines, de contractes, acomiadaments, etc.



- Habitatge: Compartir, lloguer, compra, hipoteques, ... Assessorem de manera particular sobre el recurs que més es pot ajustar a cadascuna de les necessitats.



- Educació i formació: Responem a totes les preguntes i dubtes que sorgeixin referents al canviant món de l'educació i la formació, ja siguin qüestions més generals com aquells aspectes més concrets i particulars.



- Consum: Orientem en la defensa dels drets com a consumidor i assessorem en tots els dubtes que es tinguin relacionats amb el consum financer: assegurances, compres per internet, hipoteques... per citar-ne algunes.



- Salut: Assessorem sobre qualsevol tema que pugui preocupar relacionat amb la salut. També parlem de drogues, tipus efectes, riscos, legalitat, etc.



- Psicojove: Parlem de dubtes i inquietuds relacionades amb la sexualitat, l'afectivitat, els prejudicis, les pors, les angoixes, etc. Així com de dependències emocional

Enllaços relacionats