TALLER CULINARI : FESOLS DE SANTA PAU AMB XIPIRONS
Dia: 15 de maig 2025
Hora: A les 11.00 h
Lloc: Biblioteca de Ponent
Som els alumnes d'IFE Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d'Àpats de Xalest, i farem una demostració culinària enfocada a la preparació d’una recepta saludable: Fesols de Santa Pau amb xipirons, adaptada a persones amb condicions com la diabetis o la hipertensió.
La nostra activitat consistirà en una demostració pràctica on, a través de la preparació d’aquest plat tradicional de la nostra gastronomia, explicarem les tècniques i passos per a elaborar una opció saludable i saborosa.
A més, finalitzarem amb un tast per a compartir l'experiència i resoldre dubtes sobre la cuina saludable. Amb aquesta activitat, volem promoure hàbits alimentaris saludables i mostrar com adaptar plats tradicionals a les necessitats de salut actuals.
Per a tots els públics.
Organitzat per: Alumnes de Xalest, Cicle Formatiu IFE Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d'Àpats.
Cal inscriure's prèviament a la biblioteca, a partir del 28 d'abril a les 15:30 hores, presencialment, per telèfon 93 717 39 74, per correu electrònic: bibliodeponent@ajsabadell.cat, o a través del formulari : www.sabadell.cat/inscripcionsbims.
Telèfon: 93 717 39 74 | Lloc: Biblioteca de Ponent. Veure Plànol
Com arribar-hi:
L4: Via Alexandra
|