PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Club Gimnàs Llenas

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

De dilluns a divendres de 7 a 12 h i de 17 a 22 h

Més informació

DESCRIPCIÓ SOBRE EL CLUB GIMNÀS LLENAS

El Club Gimnàs Llenas som un club esportiu implicat al màxim amb la divulgació de l'esport a tots els nivells i en tots els àmbits.

Des de fa 40 anys, el nostre club s'ha dedicat de ple a oferir tota una sèrie d'activitats esportives, tant infantils com per a adults, adaptant-les a les necessitats dels usuaris i treballant, dia a dia, per millorar la qualitat de les mateixes.

Actualment al C.G.LL. es poden practicar tot un seguit d'activitats dirigides com ara l'esgrima, la gimnàstica artística (fem i masc.), acrobàcies, aeròbic, manteniment, TBC, karate, judo, aikido, fulbet infantil, TPV ( Tècniques de Progressió Vertical ), etc. A part d'aquestes activitats el C.G. Llenas també compta amb una sala de fitness, una sauna i servei de massatges.

Som un gimnàs amb un caire molt familiar disposat a guiar i a ajudar a totes aquelles persones que vulguin practicar esport d'una forma personalitzada, divertida i saludable.

ACTIVITATS:

Esport principal: Gimnàstica Artística.

Esports secundaris: Masculina i femenina de rítmica, esgrima, judo, karate-aikido i aerobic.

Competicions: Socials, Interclubs, Jocs Escolars, Rankings Catalunya i Espanya, totes les competicions Federatives de Catalunya i Espanya i les Internacionals en que ho demanen les Federacions.

Altres activitats: Slage amb esgrimistes de França en els dos països, exhibicions de gimnàstica a Andorra, torneigs Inter-escolars.

Serveis pels socis: Classes dirigides d'aerobic, gimnàstiques suaus, manteniment, fitness, ball de saló, acrobàcies, proves Ingres als bombers, mossos d'esquadra i INEFC i per últim sala de peses.

Espais esportius: Pista de tennis, f