PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

PROGAT SBD

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Calderón : L4,L7,L12,L44,F1,F2,F3,F4,
    • Catalunya : L5,L55,F5,
    • Embarcador : L5,L8,L55,F5,
    • Ponent : L8,
    • Valentí Almirall : L8,

Més informació

ACTIVITAT

PROGAT SBD és una associació sense ànim de lucre, que es dedica a la protecció, especialment, del gat de carrer i a l'esterilització de colònies urbanes i a promoure i informar sobre els beneficis que aporta l'esterilització.

Veient la necessitat de tractar el problema de les colònies de gats de carrer des de la prevenció, i no sempre actuant quan ja és massa tard per trobar solucions raonables, vam voler començar a actuar mitjançant l'esterilització com a prioritat per a la protecció i defensa del gat de carrer.

Havíem llegit i ens havíem informat d'aquest mitjà que ja s'estava fent en algunes poblacions de Catalunya i sobretot a molts països de l'estranger (Itàlia, França, Regne Unit, USA, Tunísia...) i vam entrar en contacte amb l'associació PROGAT BCN de Barcelona, als quals agraïm els seus consells, instruccions i idees que ens van ajudar a començar. Vam entrar en contacte amb ells el novembre del 1999 i de fet vam començar a treballar a Sabadell com a Delegació de PROGAT BCN.

A l'abril del 2000, ens vàrem ja constituir com a associació autònoma PROGAT SBD, mantenint unes normes d'actuació similars.