PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Fundació Privada Miquel Agustí

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
    • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
    • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
    • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
    • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Més informació

ACTIVITAT

. Identificar, recol·lectar, caracteritzar, avaluar, conservar i millorar genèticament les varietats agrícoles tradiconals catalanes d'elevat valor organolèptic.

. Determinar les pràctiques agrícoles i de transformació més adients per a l'obtencio de productes de major qualitat i valor afegit, que aportin major competitivitat als productors per a continuar amb l'activitat agrícola a les zones on es vulguin intervenir.

. Investigar, per desenvolupar o perfeccionar, les tècniques necessàries de cara a assolir els dos primers objectius.

. Posar a disposició dels productors, de manera no discriminatòria, les varietats millorades i els avenços en tecnologia de la producció i transformació obtinguts.

. Aglutinar investigadors, productors, transformadors i les seves associacions, en projecte comú de revalorització de les varietats agrícoles tradicionals cultivades a Catalunya.

. Participar en projectes de R+D en tots els àmbits propis dels objectius agraris i agroindustria que hi estiguin relacionats amb les finalitats de la Fundació i col·laborar en forma de xarxa amb altres projectes nacionals o internacionals de caràcter similar.

. Fomentar la col·laboració amb els actors dels espais agraris periurbans, vers la recerca, l'experimentació, la promoció i la seva modelització. Amb l'objectiu d'establir una xarxa que faci possible la trasferència tecnològica, així com la seva divulgació.

. Fomentar el disseny i implantació d'un model d'explotació agrària basada en la utilització de productes i tècniques de producció i transformació amb elevat valor afegit.

. Fomentar l'organització dels productors agraris i la seva reconversió en productors-transformadors-comercialitzadors per aconseguir estabilitat econòmica que permeti fixar un model del sector econòmic i de funcionament sòlid.

. Fomentar la implantació de les varietats agrícoles tradicionals catalanes de valor organolèctic superior, preferentment, en l