PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Tiluchi

Localització i contacte

  • Adreça: av. dels Paraires, 20 3r 1a
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 93 716 97 81
  • Correu electrònic: vallbonaserra@hotmail.com

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

ACTIVITATS:

- Pràctica d'actes de filatropia, assistencials, formatius i promocionals, dirigits, principalment a nens i joves en situació d'abandonament.

- Contribuir a l'estudi i sol·lució de problemes i necessitats de la infància i la joventut marginades, especialment d'aquells derivats dels processos de transformació que pateixen els països en desenvolupament.

- Realització d'estudis analítics relatius a la situació actual de la infància i joventut dels països en vies de desenvolupament.

- Posada en marxa de campanyes d'opinió pública destinades a la presa de consciència dels problemes i necessitats de la infància i joventut en situació d'abandonament i marginació.

- Estímul de les vocacions de joves educadors, sociòlegs, metges i professionals en general, que vulguin especialitzar-se en àrees realcionades amb els problemes de la infància i la joventut marginades.

- Foment del voluntariat, encaminat a realizar activitats amb la infància i la joventut en situació d'abandonament principalment en països en vies de desenvolupament.

- Cooperar amb totes les organitzacions i propòsits afins nacionals, estrangeres i internacionals.

- Promoure entre la iniciativa privada la captació de fons que es puguin destinar a l'ajuda, formació i promoció de la infància i la joventut marginades.