PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Radioclub SBD (Sierra Bravo Delta)

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Mauritània, 26 A 7è 3a
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 93 723 72 63

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

Divendres de 20 a 22 h

Més informació

FINALITATS:

- Fomentar la radioafició com element cultural, la intercomunicació entre persones i estudis tècnics, tot això amb caràcter personal i sense finalitat de lucre.

- Complir i fer complir als seus associats la normativa vigent en matèria de comunicacions assenyaladades pel Reglament de Radiocomunicacions i el Reglament d'Estacions de Radioaficionats.

- Col·laborar, quan li sigui requerit, dins de les seves possibilitats, amb les autoritats en matèria referida als radioaficionats, en emergències i catàstrofes nacionals.

- Estimular la investigació radioelèctrica i electrònica, així com la radiocomunicació en les diferents modalitats.

- Representar als seus associats davant l'Administració i Autoritats dins de l'àmbit geogràfic, així com davant d'altres associacions d'iguals o semblants finalitats, i de la mateixa manera davant de la Unión de Radioaficionados Españoles.

- Prestar als seus associats els serveis directament relacionats amb les finalitats de l'Associació i definits en aquest capítol, tot això mitjançant conveni amb altres associacions i segons les condicions establertes als respectius Convenis, així com qualsevol altre servei o funció que se li pugui oferir per disposicions legals o per acord assembleari.