PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació de veïns Centre Mercat

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Calderón : L4,L7,L12,L44,F1,F2,F3,F4,
    • Comte Jofre : L8,L10,F1,F2,F3,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Ponent : L8,
    • Sant Cugat : L10,
    • Vallès : L4,L7,L10,L12,L44,F1,F2,F3,F4,

Més informació

Finalitats:

- Agrupar el socis veïns de la demarcació ciutadana de l'àmbit territorial del barri i assumir la representació dels seus interessos, així com adoptar aquestes resolucions que afectin aquests interessos, actuant per aconseguir les millores del seu desenvolupament humà i ciutadà, en busca de la millora de la vida comunitària de la zona i de la ciutat.

- Promocionar, assumir, gestionar, patrocinar i desenvolupar directament l'associació per si o a través de tercers, en aquest darrer cas, sota la seva vigilància, els estudis, actes, espectacles i activitats culturals encaminades a fomentar el coneixement del barri i de les seves tradicions.

- Promoure especialment la formació complementària dels ciutadans del barri; mitjançant activitats culturals-recreatives, col·laborant amb aquesta finalitat amb altres.

- Canalitzar les reivindicacions comunitàries dels seus associats i gestionar davant dels poders públics els interessos comuns, defensant-los amb tots els mitjans democràtics que permeti la normativa legal vigent, per aconseguir que el barri gaudeixi d'una digna qualitat de vida.

- Col·laborar en l'enfortiment del teixit associatiu del barri.

- Oferir i sol·licitar a les admnistracions públiques, tot aquell assessorament i col·laboració que sigui necessari a l'hora de prendre determinacions que tinguin com a fi, millorar la qualitat de vida del barri.

- Procurar per la conservació del patrimoni artístic i arquitectònic del barri, així com la seva rehabilitació.

- Per al millor compliment dels objectius anomenats, l'Associació constituirà vocalies, les seccions i els departaments d'assessoria, de formació i de serveis -tant interns com externs- que siguin necessaris.

- Per adaptar i concretar els fins d'aquesta Associació a l'art. 51 de la Constitució Espanyola i legislació posterior que els desenvolupa, com és el Decret de la Generalitat de Catalunya 429/83, pel qual es crea el Registre d'Organitzacio