PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Casal Argentí a Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Can Gambús : L4,L44,
    • Can Rull : L5,F4,
    • Eivïssa : F4,
    • Els Merinals : L4,L44,F4,
    • Les Oliveres : L7,F4,
    • Serra d'en Camaró : L7,F4,

Més informació

ACTIVITAT

- Reunir les persones físiques interessades a desenvolupar tot tipus d'activitats vinculades a la República Argentina i als residents argentins, fills i filles d'Argentina a Catalunya.

- Reunir els esforços i la col·laboració de totes les entitats jurídiques i organismes privats i oficials per facilitar l'intercanvi i l'arrelament dels immigrants de l'Argentina a la Catalunya, així com el coneixement, difusió de la cultura i la realitat de l'Argentina a Catalunya.

- Facilitar la coordinació de les associacions i entitats d'argentins i argentines que ja existeixen a Catalunya, així com les llatinoamericanes i d'immigrants en general per desenvolupar totes les accions socials i jurídiques per defensar els interessos col·lectius i culturals dels argentins i argentines. Actuar públicament i presentar-se davant les autoritats per facilitar i millorar la situació dels immigrants de l'Argentina i dels immigrants en general.

- El Casal Argentí a Sabadell, es planteja com un objectiu social obtenir i gestionar recursos materials i humans per aconseguir la participació dels i les argentins/es a Sabadell i Catalunya, en la vida cultural associativa i solidària del nostre país, la República Argentina, així com mantenir els trets fonamentals de la identitat Argentina en les generacions de descendents d'argentins i argentines a Catalunya.

- El Casal Argentí a Sabadell, té com a àmbit d'actuació principal a Catalunya i també desenvoluparà activitats a nivell de l'estat espanyol i internacional.