PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Iberoamericana para la integración social - Integra

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alcalde Marcet : L7,L10,L12,F2,F3,F4,F5,
    • Onze de Setembre : L1,L2,L3,F1,
    • Parc Taulí : L7,L10,L11,L23,L80,F2,F3,
    • Vilarrúbias : L7,L10,F2,F3,

Més informació

ACTIVITAT

- Promoure un espai intercultural per a la participació del col·lectiu immigrant a Catalunya, que difongui la cultura iberoamericana, per aconseguir una autèntica integració social.

- Promoure els valors de solidaritat, ajuda mútua, respecte, tolerància, associacionisme, i altres interessos entre els seus associats i els seus grups de treball.

- Promoure l'exercici d'una ciutadania responsable i compromesa amb la societat d'acollida, exercint drets i complint obligacions.

- Promoure la integració dels col·lectius vulnerables en la societat, mitjançant la formació i capacitació en els diversos àmbits per a la seva adaptació a la nova realitat.

- Defensar els interessos del col·lectiu immigrant com a part activa en totes les accions jurídiques, socials, culturals que donin suport i defensin els drets individuals i col·lectius.

- Facilitar el desenvolupament professional i laboral dels associats per a integrar-los a la societat d'acollida.

- Realitzar investigacions i estudis sobre la migració i els seus diversos aspectes, i posterior publicació.

- Promoure intercanvi d'experiències i la coordinació amb altres institucions públiques i privades a fi d'establir xarxes socials de suport entre diversos països.

- Facilitar l'intercanvi d'informació sobre la immigració i estrangeria entre actors públics i privats, mitjançant esdeveniments, seminaris, tallers, xerrades, exposicions, jornades i cursos.

- Difondre la temàtica de la migració i els seus aspectes a través dels medis de comunicació i expressió.

- Promoure i realitzar accions de cooperació internacional amb els països expulsors/receptors de migrants en temes de salut, educació, medi ambient i altres.

- Oferir servei especialitzat, en l'aspecte jurídic, psicològic, mèdic, econòmic, educatiu i en general en els aspectes inherents en el desenvolupament com a persona i ciutadà.

- Oferir assessorament especialitzat per al compliment d