PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

AMPA de l'Escola Virolet

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

ACTIVITAT

- Donar suport i assistència als membres de l'associació i, en general, a les mares, els pares, els tutors i tutores, el professorat i l'alumnat del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills i filles i, en general, de tot l'alumnat matriculat al centre. Assistir a les mares i els pares de l'alumnat en l'exercici del seu dret a intervenir en el control i la gestió del centre.

- Promoure la representació i la participació de les mares i dels pares de l'alumnat en els consells escolars del centre i en altres òrgans col·legiats.

- Facilitar la col·laboració del centre en els àmbits social, cultural, econòmic i laboral de l'entorn.

- Col·laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l'elaboració de directrius per a la programació d'activitats complementàries, extraescolars i/o de serveis.

- Promoure les activitats de formació dels pares i mares, tant des del vessant cultural com de l'específic de responsabilització en l'educació familiar. D'altres que, en el marc de la normativa educativa, els assignin els seus estatuts.

- Promoure i realitzar tota mena d'activitats lúdiques, fisicoesportives, expressives, formatives i culturals.

- En queda exclòs tot ànim de lucre.