PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Entitats

A continuació apareixen les entitats de l'àmbit de salut que estan incloses a la base de dades del Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sabadell.
Podeu fer una cerca pel nom de l'entitat o seleccionar un tipus d'associació del menú.
Si sou membre d'una entitat i voleu donar d'alta, modificar o donar de baixa les vostres dades aquí teniu la informació de com fer-ho.
 

Associació d'Ho'oponopono de Pensament Lliure de Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Calderón : L4,L7,L12,L44,F1,F2,F3,F4,
    • Catalunya : L5,L55,F5,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sastre : L5,L55,F5,
    • Valentí Almirall : L8,

Horari

Dj.: de 10 a 13 h

Més informació

ACTIVITAT

Som un grup de persones que ens reunim per compartir experiències i coneixements. Amb l'acció comuna de guarir-nos a través de la pràctica de l'ho'oponopono, mirant d'assumir la total responsabilitat del nostre present creant units/des els canvis que volem veure en la nostra salut, en les nostres relacions i en el món.

Actuem en la nostra realitat, conscients que tenim el poder d'influir en el camp quàntic unificat de consciència universal amb la pràctica diària de l'ho'oponopono. Quan ens enfoquem, en un mateix objectiu com a grup, pretenem fer de trampolí inspirador per a nosaltres i per a tot aquell que hi vulgui vibrar. Inspirats en l'evidència científica de la massa crítica, segons la qual, quan un determinat nombre dels membres d'una mateixa espècie aconsegueixen un estat més elevat de consciència, aquest nou coneixmenet pot ser integrat i experimentat immediatament per tots els altres.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

També et pot interessar...