PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Federalistes d'Esquerres de Sabadell i Comarca

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Més informació

Els dins de l'entitat són:


- Organitzar un moviment cívic europeista, d'esquerres i federalista, en el benentès que totes les persones tenim els mateixos drets, però, malauradament, formem part d'un món amb un ordre social injust, amb greus problemes comuns, com les desigualtats creixents o la degradació mediambiental. Un moviment de ciutadanes i ciutadans respectuós amb el paper de les institucions representatives i dels partits polítics, però que vol defensar la justícia social i la raó democràtica.


- Difondre la tradició federalista, que pren com a referència l'experiència de països prou rellevants que han fet compatible la solidaritat i la diversitat, i que a Catalunya compte igualment amb una llarga tradició en el cap del republicanisme i del catalanisme polític.


- Defensar els valors del federalisme, com la cooperació, la participació o la lleialtat, més enllà de la conjuntura actual i que mostri que hi ha a Catalunya d'amplis hortizons que aspira a tenir un paper protagonista a Espanya i en una Europa unida, on identitats nacionals singulars com la catalana es puguin manifestar en tota la seva plenitud.


- Afavorir els canvis polítics, culturals, jurídics i institucionals perquè Espanya esdevingui un Estat veritablement federal en el marc d'una Europa unida, vertebrada igualment des del federalisme.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.