PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obert el període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell

Es poden presentar de l’11 de desembre al 24 de gener del 2018 Obert el període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell

Les candidatures es poden presentar a qualsevol registre municipal per mitjà d’una sol·licitud. En el cas que les presentin ciutadans o ciutadanes, els noms han d’anar acompanyats d’un document de motivació exposant les línies bàsiques i la proposta de desenvolupament del càrrec. En el cas de les entitats, col·lectius o associacions, les sol·licituds ha d’anar acompanyades d’un document que exposi els valors que fan la persona mereixedora del càrrec.

Un cop tancat el període, la Junta de Portaveus valorarà les candidatures i serà el Ple municipal del 22 de febrer el que finalment escollirà una de les candidatures entre les que hagin estat validades segons els criteris establerts pel nou Reglament.

Aquest reglament, a més de la novetat pel que fa al mecanisme d’elecció del càrrec, inclou també que aquesta persona tindrà a partir d’ara la consideració de personal de caràcter eventual. El síndic o síndica continuarà percebent les retribucions que fixi anualment el Ple municipal.

Més informació

Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Sabadell