PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Teixim els nostres drets

banerarpilleresweb

Les obres que veureu, són fruit del treball de 10 dones de Sabadell que s’han trobat per compartir les seves vivències i cosir-les.

flier arpilleres18
El punt de partida va ser la reflexió sobre la Declaració Universal dels Drets Humans, per això, cada treball va acompanyat d’un article d’aquesta legislació fonamental dels drets de les persones, i és que aquests drets no tenen una vigència abstracta i teòrica, sinó que es manifesten a totes les àrees de la vida, i, arriben fins allò més senzill i més íntim.

Aquestes arpilleres narren històries individuals que parlen d’allò universal. Us convidem a conèixer petits retalls dels Drets Humans a la vida i la memòria de les dones.

Podeu participar del nou taller que tindrà lloc entre el 18 d'abril i el 20 de juny al Casal Cívic Arraona-Merinals (Pl. Pla de l’Amor,2) on els dimecres de 17 a 19 h, contarem històries que ens ajuden a pensar juntes el barri al que tenim dret.

No cal tenir coneixements de costura, només cal tenir ganes de contar una història i compartir-la amb altres dones del barri!

 

També et pot interessar...